Veelgestelde vragen

Laat zien dat je het waard bent.

Algemene vragen

Lid worden van VrouwVrouw is gratis. Als gratis lid kun je alle andere leden zien. Ook kun je maximaal 3 interesseberichten per dag versturen. Als gratis lid kun je antwoorden op een ontvangen bericht en ook kun je alle profielen en zichtbare foto's bekijken. Als je zelf het initiatief wilt nemen met een eigen bericht kun je een abonnement nemen.

We raden het af om contact buiten de website VrouwVrouw.nl te zoeken tot het moment waarop het contact serieuzer wordt. Het is niet nodig en ook niet verstandig, want als iemand je e-mailadres of telefoonnummer heeft kan zij jou blijven benaderen, ook als jij dat niet meer wilt. Indien die persoon alleen je profielnaam weet, moet zij via VrouwVrouw reageren. Het contact kan via VrouwVrouw blijven plaatsvinden.

Andere leden zien alleen je profielnaam en het openbare deel van je profiel en kunnen zolang je jouw e-mailadres of telefoonnummer niet verstrekt jou alleen maar via VrouwVrouw.nl benaderen. Op VrouwVrouw ben je alleen bekend onder je profielnaam. Je e-mailadres wordt niet getoond aan de leden. Je gegevens worden niet verstrekt aan derden. Je kunt altijd zelf je profiel verwijderen. Je gegevens worden na het verwijderen van je profiel niet bewaard. Lees meer over onze privacy.

Als je VrouwVrouw niet meer wil gebruiken, dan kun je je profiel verwijderen. Je doet dat door in te loggen en naar je eigen profiel te gaan. Onderaan staat een link om je profiel te verwijderen. Als je de verwijdering bevestigd worden al je gegevens verwijderd en kun je niet meer inloggen. Eventueel betaalde abonnementsgelden worden niet teruggestort.

Berichten

Een gratis lid kan maximaal 3 interesseberichten per dag versturen. Als gratis lid kun je antwoorden op een ontvangen bericht met een standaard antwoord. Als je eigen berichten wil sturen kun je een abonnement nemen. Je kunt dan zelf naar iedereen berichten vesturen.

Je kunt zien of een bericht dat je stuurde is gelezen. Er wordt bij het verzenden van je bericht een e-mail gestuurd naar het andere lid dat ze van jou een bericht heeft gehad. Zij kan jouw bericht lezen op VrouwVrouw.nl.

Als de interesse niet wederzijds is, is het helaas zo dat sommige leden het moeilijk vinden om iemand af te wijzen. Daarom wordt er soms geen reactie verstuurd. Dit is niet zoals we het graag zouden willen, maar wij kunnen niemand dwingen. Als iemand geen reactie of een bericht stuurt heeft zij hoogstwaarschijnlijk geen interesse heeft. Twijfel je daar aan, dan zou je kunnen overwegen nog een keer een berichtje te sturen.

Speciale functies

Met de incognito modus geactiveerd kun je andere profielen bekijken zonder dat zij dat kunnen zien. Normaal gesproken wordt het bijgehouden als je een ander profiel bezoekt - ook jij kan zien wie jou heeft bekeken. Nadat je de Incognito modus hebt geactiveerd wordt niet langer bijgehouden welke profielen je bezoekt.

Ieder lid kan eens per dag een ander als Super Vrouw kiezen. Vind je iemand bijzonder leuk? Door op de groene ster onder haar profielfoto te klikken maak je haar jouw Super Vrouw.

Wanneer je iemand als Super Vrouw hebt gekozen val je extra op in haar overzicht, en zij krijgt een mailtje dat je haar een Super Vrouw vindt. Als iemand jou tot Super Vrouw heeft gemaakt zie je een gouden rand om haar profiel heen.

Bij Wie bekeken mij kan je zien wie jouw profiel heeft bekeken. Als je Baisc lid bent is deze functie niet beschikbaar. Voor Premium leden zijn zowel de gratis leden als de abonnees te zien die jou bekeken hebben.

Foto's

Als gratis lid kan je drie foto's plaatsen. Met een abonnement worden dat er 6, of zelf 10. Die foto's komen bij je profiel te staan. Als je meer dan één foto plaatst, wordt er één foto aangeduid als profielfoto. De profielfoto is de foto die andere leden als eerste zien. Je kunt zelf aangeven welke foto je profielfoto moet zijn.

De foto's die je bij je profiel plaatst moeten voldoen aan een aantal voorwaarden:

  • je gezicht moet duidelijk en herkenbaar zijn afgebeeld
  • de foto moet recent zijn
  • er mogen geen ander mensen op staan
  • het mag geen erotische foto zijn
  • het mag geen collage zijn of een sterk bewerkte foto

Deze voorwaarden gelden voor alle foto's die je plaatst, omdat je zelf je profielfoto kunt instellen of foto's kunt verwijderen. Het kan voorkomen dat je een niet passende foto plaatst en wij deze niet afkeuren, maar bijvoorbeeld bijsnijden zodat de foto wel voldoet aan de voorwaarden.

Voordat je geplaatste foto zichtbaar is voor andere leden wordt de foto eerst door ons gecontroleerd. Die controles doen we gedurende de hele dag (ook 's avonds en in het weekend). Aan de tekst 'nog niet gecontroleerd' kun je zien dat de foto nog gecontroleerd moet worden. Als je de foto na het plaatsen niet bij je profiel ziet verschijnen, dan kan het zijn dat foto niet is goedgekeurd, je krijgt daarover een e-mail.

Als je je foto's niet direct wil laten zien kun je instellen dat je je foto's op verzoek toont. Als je eenmaal besluit dat de andere jouw foto's mag zien kun je dat bij haar profiel aangeven.

Als het niet lukt om je foto te uploaden komt dat waarschijnlijk omdat je de foto te groot is of dat het een verkeerd bestandsformaat is. Een foto mag niet groter zijn dan 10 MB en moet worden geupload als .jpeg of .jpg. Foto's die je met je smartphone maakt voldoen hier over het algemeen aan.

Ben je er klaar voor?

Vrouw Vrouw

De grootste datingsite voor de lesbische en biseksuele vrouw.

Onze service

We streven ernaar om je te helpen bij iedere stap van je zoektocht. Is er iets niet duidelijk of heb je nog vragen? Neem dan contact op.

© copyright 2024 VrouwVrouw
De grootste datingsite voor de lesbische en biseksuele vrouw.