Lesbisch of biseksueel?

Kom bij VrouwVrouw en ontdek het.

Als lesbische vrouw een vriendin vinden is niet altijd makkelijk. Maar soms toch ook weer wel - helemaal als je een lesbische vriendin zo makkelijk kan zoeken via de online datingsite speciaal voor de lesbische vrouw. Zo'n site is VrouwVrouw. Al meer dan 15 jaar kun je bij ons terecht om een lieve vriendin te zoeken, een maatje, een soulmate.

Maar wist je dat VrouwVrouw een tweede grote groep leden heeft, die niet zozeer uitgesproken lesbisch zijn? En nee, dan hebben we het niet over zoekende vrouwen, of vrouwen die toch hetero zijn: we hebben heb over de biseksuele vrouw. Biseksualiteit is de afgelopen jaren flink toegenomen en dat kun je bij VrouwVrouw goed zien: de mix tussen lesbische en biseksuele vrouwen is prachtig! Het past vaak heel goed samen. Het is trouwens ook een mooi thema om uit te zoeken met een vriendin - vooral als je nog niet goed van jezelf weet of je lesbisch bent, biseksueel of iets er tussenin.

Ben je benieuwd geworden of VrouwVrouw ook voor jou de ultieme vriendin heeft? Meld je nu aan en ga op zoek naar die perfecte date.

De lesbische vrouw

De vrouw voor vrouwen

Op VrouwVrouw zie je zowel lesbische als biseksuele vrouwen. Oorspronkelijk is VrouwVrouw opgericht puur en alleen voor lesbische vrouwen.

Als lesbische vrouw een date zoeken - dat noemen we soms ook 'lesbisch daten' - blijkt dat soms toch vreselijk moeilijk te zijn. Ook al wordt er in theorie tegenwoordig totaal niet meer moeilijk gedaan over lesbisch zijn - in de praktijk kan dat toch nog wel tegenvallen. Bovendien blijft het best lastig om 'in het wild' een lesbische single vrouw te vinden. Daar heeft VrouwVrouw dus de perfecte oplossing voor. Een online datingsite waar je als lesbiënne omringt wordt door gelijkgestemde lesbische vrouwen!

De biseksuele vrouw

Biseksueel - dat is toch heel gewoon?

Biseksueel, want je seksualiteit is nou eenmaal niet zwart-wit. Bij VrouwVrouw begrijpen we dat. Ongeveer de helft van onze leden is biseksueel.

Veel vrouwen merken dat ze naast een relatie met een man ook behoefte hebben aan een speciale vriendschap met een vrouw. Een vriendschap die alleen vrouwen kunnen kennen. En dat kan prima náást een bestaande relatie. Daarom wordt daar ook goed ruimte aan gegeven. Zoek je dus als biseksuele vrouw een nieuwe vriendin? Dan zit je bij VrouwVrouw goed.

Lesbische vrouwen
bij jou in de buurt

Onze leden zitten over het hele land. Benieuwd wie er bij jou in de buurt op VrouwVrouw zit?
Vind een lesbische of biseksuele vriendin bij jou in de buurt.

Vrouw Vrouw

De grootste datingsite voor de lesbische en biseksuele vrouw.

Onze service

We streven ernaar om je te helpen bij iedere stap van je zoektocht. Is er iets niet duidelijk of heb je nog vragen? Neem dan contact op.

© copyright 2024 VrouwVrouw
De grootste datingsite voor de lesbische en biseksuele vrouw.