Leden zoeken

Op zoek naar een lesbische date in Zwolle en omstreken?

Op Vrouwvrouw.nl ben je op de juiste plek voor een gezellige date met een leuke vrouw bij jouw uit de buurt. Op deze datingsite voor lesbiennes vind je profielen van vrouwen die net als jij een vrouwelijke date zoeken in de regio Zwolle. Ook jij kunt hier een account aanmaken wanneer je een leuk profiel op deze website hebt gezien van iemand die in de buurt van Zwolle woont. Wanneer je ingelogd bent kun je een privé bericht sturen om eens gezellig te gaan daten in Zwolle. En wie weet zal deze date je leven positief veranderen, dankzij Vrouwvrouw.nl

Wil je in contact komen met andere vrouwen?

Bekijk profielen voor de regio Zwolle

 • Catfried (68) regio Zwolle
  Meer over Catfried

  Een keer moet het er van komen en schrijf ik misschien wel naar jou. Bijna 68 en eigenlijk wel heel happy in mijn leven, maar ik mis een lief. Een lief om vele mooie en fijne dingen te delen, verwonderend, lachend, of in stilte genietend. Het is een mooie entree, maar je wilt vast meer weten. Ik ben sinds 4 jaar met pensioen, na een lange carrière in de gezondheidszorg. Nu werk ik als vrijwilliger in een grote Kringloopwinkel, zonder winstbejag maar met goede doelen. Voel me rijk met mijn 3 kinderen uit eerdere huwelijken, maar kwam er op mijn 35ste achter dat liefde voor een vrouw bij me past en hoort. Ben minstens zo blij met mijn 4 kleinzoons en 1 kleindochter, doe graag leuke dingen met ze, maar ben geen vaste oppasoma. Ik heb een optimistisch karakter en een positieve instelling. Van nature ben ik graag bezig, meer doener dan denker, maar het lukt me steeds beter om langer stil te staan en te genieten van mooie dingen. Zoals kunst kijken en leren, filmhuisfilms kijken, lange afstanden lopen en het drinken van een mooie wijn. Bridgen en oude spullen opknappen zijn ook liefhebberijen. Ik ben geboren en getogen in Rotterdam en enig chauvinisme is me niet vreemd. Ik houd van die stad met haar nieuwe hart en kom er graag. Ik woon met plezier in Overijssel en fiets of loop op korte afstand naar het prachtige Drenthe. Lijkt het je wat? Reageer, niets te verliezen, alleen te winnen. Toch?

 • petrie (52) regio Enschede
  Meer over petrie

  Hallo ik ben Petrie 51 jaar en op zoek naar een lief eerlijk en betrouwbaar levensmaatje om de leuke en minder leuke dingen van het leven te delen. Ik ben altijd alleen geweest . Heb wel twee korte relaties gehad met een man maar hierin hield ik mezelf voor de gek Ben nu 51 en weet wat ik wil en dat is verder door het leven met een lieve vrouw . Ik vind het nu wel heel spannend om hier nu openlijk voor uit te komen maar het zou super fijn zijn om het nu te kunnen delen die hetzelfde voelt.

 • Lesther (54) regio Enschede
  Meer over Lesther

  Ik ben vrouw met een zacht karakter hou van mens en dier en geniet van de dag er ontbreekt alleen de liefde nog

 • Jac (53) regio Zwolle
  Meer over Jac

  Ik ben een sportieve, creatieve vrouw met humor die van het buitenleven en de natuur houdt. Verder houd ik van sport kijken, biljarten, beeldhouwen, rommelmarkten en kringloopwinkels bezoeken en nog veel meer. Maar dat mag jij ontdekken haha

 • Pim (59) regio Enschede
  Meer over Pim

  Ik ben een betrouwbare spontane vrouw die graag dingen doet met een fijne vriendin. Een avondje uit, familiebezoek, wandelen, fietsen en natuurlijk gezellig thuis zijn met elkaar . Genieten, daar waar het kan.

 • klaproos (50) regio Zwolle
  Meer over klaproos

  Gevoelsmens, open, positief, drive, oprecht, maar ook precies, ongeduldig en moeite met vertrouwen. Geniet van kleine dingen, geur van gemaaid gras, zon, pure chocolade en lekker glas wijn, als ook de geur vd zee, of wandeling door t bos bij regen .

 • JS82 (35) regio Deventer
  Meer over JS82

  Ik hou van wandelen in de natuur. Op de bank een boek lezen of een film kijken mag ik ook graag doen. Reizen is ook wel mijn ding. Ontdekken hoe mensen in andere landen leven, vind ik super gaaf om te zien. Dus geen all-in vakantie's voor mij;-)

 • jul07 (23) regio Zwolle
  Meer over jul07

  Ik ben een zorgzame en lieve meid. Vind eerlijkheid erg belangrijk. Hou van lachen en gezelligheid. Als je vragen hebt kan je mij een berichtje sturen.

 • james2 (54) regio Deventer
  Meer over james2

  Ik ben een vlotte moeder met 2 kids van 13,die uit het haalt wat er in zit.Die gek is op Greece en wandelen en af en toe heerlijk kletsen in de kroeg met vriendinnen.Die haar werk serieus neemt en daar veel waardering uit haal

 • riska-soul (45) regio Deventer
  Meer over riska-soul

  Als ik mezelf moet omschrijven, zal ik woorden gebruiken als: betrokken en gezellig, creatief en vindingrijk, ondernemend maar soms ook heerlijk lui..... Ik zie mezelf als een stadsmens, die houd van het strand/rivierenlandschap en de rust van de natuur; iemand die spiritualiteit combineert met nuchterheid en het heerlijk vind om door musea te dwalen Ik ben soms eigenwijs, maar ook altijd genteresseerd in de ander. Humor is voor mij onmisbaar en ik geef graag gehoor aan onverwachtse ingevingen....

Zoek jouw perfecte lesbische match!

Ik zoek een vrouw van
tot jaar

Advertentie

Bekijk meer leden:

Lesbische dates zoeken bij jou in de buurt

Vind een lesbische date bij jou in de buurt.
Na inschrijving kun je zoeken op allerlei kenmerken van vrouwen in jouw buurt en/of regio.