Leden zoeken

Op zoek naar een lesbische date in Eindhoven en omstreken?

Op Vrouwvrouw.nl ben je op de juiste plek voor een gezellige date met een leuke vrouw bij jouw uit de buurt. Op deze datingsite voor lesbiennes vind je profielen van vrouwen die net als jij een vrouwelijke date zoeken in de regio Eindhoven. Ook jij kunt hier een account aanmaken wanneer je een leuk profiel op deze website hebt gezien van iemand die in de buurt van Eindhoven woont. Wanneer je ingelogd bent kun je een privé bericht sturen om eens gezellig te gaan daten in Eindhoven. En wie weet zal deze date je leven positief veranderen, dankzij Vrouwvrouw.nl

Wil je in contact komen met andere vrouwen?

Bekijk profielen voor de regio Eindhoven

 • Lively (55) regio Den Bosch
  Meer over Lively

  Vrolijk en in balans, genietend van het leven. Serieus maar ook luchtig. In het bezit van een gezonde dosis nieuwsgierigheid en humor. Cultuursnuiver, hou van verre reizen maar wat dichterbij Nederland vind ik ook niet verkeerd. Ben relaxed en relativerend. Verzorgd en vrouwelijk. Dierenliefhebber. Zelfs van de fluitende vogels in de ochtend word ik blij.

 • susanne42 (44) regio Eindhoven
  Meer over susanne42

  Ik ben een zichzelf aan het herontdekkende single vrouw van 44 jaar uit brabant. Ik ben iemand die over het algemeen lief is,open, zorgzaam,mensen die mij beter kennen zeggen dat je met mij zowel serieuze zaken kunt delen en ook samen kunt lachen om met name droge humor:) Ik ben vrij rustig maar heb ook regelmatig zo mijn pittige momenten! Ik ben geen disco/kroegtype, maar kan wel genieten van een gezellige avond thuis,goed gesprek,hapje en drankje erbij en samen een mooie film kijken... Kwa uitstapjes,maak je mij het meeste blij met een avond theater:) Of een bezoek aan een filmhuis of bioscoop... Ik heb ervaring met vrouwen, o.a. wat betreft vriendschappen en daten. Heb tot nu toe nog geen ervaring met een vaste relatie. Wat ik met de juiste dame wel graag zou willen. Mijn voorkeur zou dan uitgaan naar (in eerste instantie) een LAT-relatie. Spreekt dit je aan of wil je meer weten? Stuur dan even een berichtje en we praten verder! Groetjes xxx Susanne.

 • Babyxx (18) regio Eindhoven
  Meer over Babyxx

  Wie ben ik? Ik ben iemand die erg sportief is, ik hou van gezelligheid en intimiteit. Ik ben opzoek naar iemand met wie ik het samen heel gezellig en intiem Kan hebben, maar ik ben niet op zoek naar een relatie.

 • Lisa1987 (30) regio Den Bosch
  Meer over Lisa1987

  Ik ben 30 jaar, en Ik merk de laatste tijd steeds meer de nieuwsgierigheid naar het vrouwelijke geslacht en wil deze ontdekkingstocht toch wel een keer meemaken!

 • kneesje (58) regio Breda
  Meer over kneesje

  Ik ben een West-Brabantse die na enkele jaren vrijgezellenbestaan weer de behoefte voelt om kennis te maken met iemand waar het mee klikt. Om te luisteren en te vertellen, samen te lachen en misschien soms te huilen, te delen, te geven en nemen. Om samen te zijn, maar soms ook op mezelf. Kan serieus zijn en bomen opzetten maar ook de slappe lach hebben om niks. Huiselijk maar ook op stap, dagje weg naar stad, strand of landelijke omgeving. Stedentrip of verder weg. Ben een buitenmens, eerlijk en trouw en heb huis, tuin en baan. Daarnaast actief met beeldhouwen en kijken naar kunst in allerlei vormen. Ik heb het goed en mijn zaken op orde, maar de kleuren lijken wat bleker dan ze zijn misschien, alleen is immers maar alleen.

 • Ladyy (28) regio Eindhoven
  Meer over Ladyy

  Heyy ladys! Ik ben een jonge moeder van 2 jonge kids. Ben heel gelukkig getrouwd met mij man. Maar mijn ervaringen met vrouwen waren lekker ontspannen en ik zoek daarom ook iemand die mee wil stappen of iets leuks ondernemen en wie weet. Mijn man staat hier achter. Liefss

 • Brabant38 (39) regio Roosendaal
  Meer over Brabant38

  Liefdevolle, warme persoon. Houd van humor, plezier en oprechtheid. Puur mens, positief en hou van persoonlijke ontwikkeling op alle vlak. Ga graag sporten en wandelen in de natuur. Houd van mensen met inhoud, eerlijkheid en betrouwbaar. Ben wel van duidelijkheid. Zie tegenwoordig nogal wat profielen waarin vrouwen zich bij iemand willen ontdekken en het een open iets is. Dat past in ieder geval niet bij mij. Voel mij niet echt een uitprobeersel ;)

 • Evelien (28) regio Eindhoven
  Meer over Evelien

  Hoi! Ik ben Evelien. In mijn vrije tijd speel ik toneel en schrijf ik graag. Daarnaast houd ik ook van series kijken en ga ik graag naar het theater. Ik zoek een leuke vrouw, waarmee ik deze interesses kan delen en waar ik stapel verliefd op kan worden. Stuur me gerust een berichtje, leuk zelfs!

 • Confident (53) regio Roosendaal
  Meer over Confident

  Rustig van karakter, actief, creatief, geinteresseerd in wat mensen beweegt, extravert in omgang met anderen. Genietend van eenvoudige dingen, oog voor de natuur.

 • laloenne (62) regio Den Bosch
  Meer over laloenne

  Ik ben ik en jij bent jij! Misschien samen wij? Wie ben ik? Wat ben ik? Zeker de moeite waard om Ik te zijn, ik ben innerlijk een rijk en warm mens.

Zoek jouw perfecte lesbische match!

Ik zoek een vrouw van
tot jaar

Advertentie

Bekijk meer leden:

Lesbische dates zoeken bij jou in de buurt

Vind een lesbische date bij jou in de buurt.
Na inschrijving kun je zoeken op allerlei kenmerken van vrouwen in jouw buurt en/of regio.