"Where the magic happens"
VrouwVrouw

VrouwVrouw is de perfecte online datingsite voor de lesbische en biseksuele vrouw.

Meld je aan

Dating voor de lesbische vrouw

Als lesbische vrouw een vriendin zoeken is niet altijd makkelijk. Maar soms toch ook weer wel - helemaal als je een lesbische vriendin zo makkelijk kan zoeken vie online datingsite speciaal voor lesbische vrouw. Zo'n site is VrouwVrouw. Al bijna tien jaar kun je bij ons terecht om een lieve vriendin te zoeken, een maatje, een soulmate.

In de achterliggende jaren hebben we al heel wat liefdesverhalen voorbij zien komen. Voor lesbische vrouwen klinkt een datingsite soms heel gek, maar juist doordat er bij vrouwvrouw uitsluitend lesbische vrouwen zijn, begrijp je elkaar eigenlijk altijd heel goed. Trouwens, wist je dat VrouwVrouw juist ook ruimte biedt aan vrouwen die bi-seksueel zijn, of misschien nog niet goed weten welke seksualiteit bij hen past? Precies wanneer je uit de kast aan het komen bent kan een luisterend oor heel handig zijn - al helemaal als zij in hetzelfde schuitje heeft gezeten.

Benieuwd geworden of VrouwVrouw ook voor jou de ultieme vriendin heeft? Meld je nu aan en ga op zoek naar die perfecte lesbische date.

Vind ook jouw nieuwe vriendin

Leden waar we trots op zijn.

Aman


Sociaal, vriendelijk, adrem, cynisch, humor, gelukkig, eerlijk, nuchter, hardwerkende vrouw, woon samen met 2 lieve katten.

Jessi


Ik ben een levensgenieter.. hou van het leven en van muziek en dansen.. zing en speel gitaar.. werk voor de radio.. ben spontaan en ...

Sanne


Outgoing, spontaan, prettig gestoord en avontuurlijk zijn eigenschappen die bij mij passen. Daarnaast doe ik aan yoga en hardlopen.

Helena


Ik ben een vrouw van 57 met een jonge geest...die een stoere uitstraling heeft maar een zacht gevoelig binnenwerk heeft. Beetje een ...

Mies


Ik ben een veelzijdige vrouw die houdt van open en eerlijk. Ik ben zorgzaam, nieuwsgierig, zelfstandig, werkend. Ik hou van de natuur.

Pluisje


Ben een eigenwijze, intelligente meid, rustig in de omgang, spontaan, recht door zee (alhoewel liever door het bos).

Ines


Ik ben lieve, eerlijke en betrouwbare vrouwelijke vrouw, misschien een beetje stoer. Ik houd van sport, dansen, wandelen, naar het ...

atlantis


Ik ben Rianne en ik woon in Made. Ik kan redelijk druk /chaotisch zijn. Ik heb twee lange relaties achter de rug. Ik heb nu een ...

Artep653


Bourgondisch, zorgzaam,,betrouwbaar,direct,optimist Soms eigenwijs en ongeduldig Op zoek naar een maatje om leuke dingen mee te ondernemen ...

De beste lesbische datingsite

Lesbisch daten is nergens makkelijker dan bij VrouwVrouw. Niet alleen zijn er altijd andere vrouwen bij jou in de buurt die naar een vriendin op zoek zijn, maar bij VrouwVrouw weet je ook zeker dat er alleen échte profielen zijn.

Zoek je een lesbische of biseksuele vriendin? Dan ben je hier dus op de juist plek. VrouwVrouw is niet voor niets de leukste lesbische datingsite van Nederland.

Wat is er zo speciaal?

1

Alleen echte profielen

Alle profielen worden handmatig gecontroleerd. Daarom weet je zéker dat er geen nep-profielen zijn.

2

Daten voor vrouwen

Mannen zijn er op VrouwVrouw niet. Wij zijn 100% voor vrouwen en door vrouwen.

3

Lesbisch en biseksueel

Ben je lesbisch, biseksueel of weet je het misschien nog niet? Dat maakt niet uit. Alle vrouwen zijn welkom!

4

Persoonlijke support

Heb je een vraag of hulp nodig? Als je contact op neemt staat ons team je altijd snel te woord.

5

Vriendschap en relaties

Onstaan als puur datingsite, is VrouwVrouw inmiddels ook bij uitstek dé plek om gewoon een nieuwe vriendin te vinden.

6

De grootste community

VrouwVrouw is de grootste community van lesbische en biseksuele vrouwen in Nederland die op zoek zijn naar nieuwe vriendinnen.

Probeer het nu