Enkele ervaringen met VrouwVrouw

VrouwVrouw is in 2009 speciaal opgericht voor de lesbische en biseksuele vrouw.
VrouwVrouw is de populairste lesbische datingsite van Nederland en België met ruim 60.000 bezoekers per jaar.

We zijn allebei heel gelukkig nu, en dat voelt steeds sterker aan.

Ik deel graag mijn ervaring met het gebruik van vrouwvrouw.nl. Het kan dus echt op deze manier!

Al bij mij derde date heb ik mijn soulmate gevonden. Vanaf het prille begin voelt het zo super goed, en we hebben ook heel veel overeenkomsten, af en toe bijna eng gewoon! Na wat gemaild te hebben, elkaar na een week in het echt ontmoet, en vanaf die tijd ging het razendsnel. Nu 2 maanden later zijn we al plannen aan het maken om te gaan samenwonen binnenkort. We willen gewoon niet meer zonder elkaar verder leven, en elkaar elke dag kunnen zien, en genieten van elkaar. We zijn allebei heel gelukkig nu, en dat voelt steeds sterker aan. Onze toekomst ziet er super zonnig uit!

VrouwVrouw.nl, super bedankt!
Lotte 53 en Dingo

Hallo team VrouwVrouw.nl,

Natuurlijk willen we graag (anoniem) ons verhaal kwijt over onze ontmoeting via jullie site. Geweldig,toch? Allereerst wil ik kwijt dat wij 8 sept. jl. getrouwd zijn en dat wij zó blij zijn met elkaar!!

Ons verhaal:
We hadden allebei onze profielen op de site gezet maar ik (T) vond het na een poosje welletjes en besloot middels ‘instellingen’ mijn profiel uit te schakelen tot het einde van mijn abonnement. Na ongeveer een week schakelde ik mijn profiel opnieuw in omdat ik diezelfde dag mijn profiel wilde wissen – maar door alle drukte vergat ik laatstgenoemde te doen. Enfin – hierdoor ik ontving alsnog 7 reacties waarbij eentje mijn aandacht trok en ik werd nieuwsgierig werd naar (C) haar profiel.

We mailden elkaar en het klikte meteen. Er waren (en zijn!) zoveel raakvlakken – ondanks het feit dat wij zo verschillend zijn. Onze e-mails werden intenser en intiemer. We belden dagelijks met elkaar en omdat wij allebei Engelstalig opgevoed zijn, konden we erg gemakkelijk in zowel Nederlands als Engels ons verhaal aan elkaar kwijt.

Na een tijdje besloten wij samen een kopje koffie te drinken om elkaar (nog) beter te leren kennen. Vanaf onze eerste ontmoeting was ook die klik er en nu – 6 maand later – wonen we samen, zijn erg gelukkig met elkaar en inmiddels getrouwd. We hebben het gevoel dat we bij elkaar thuis zijn gekomen en kunnen 100% onszelf zijn. Er is zoveel warmte en liefde tussen ons en deze twee 50+ ers hadden nooit verwacht op deze manier the “love of her life” te ontmoeten... maar het is waar!

vriendelijke groet, T & C

Ik was eindelijk (op mijn 32ste) tegenover een vriendin uit de kast gekomen, wat voor mij meteen een goede aanleiding was om me eens wat meer te verdiepen in het in contact komen met andere lesbische vrouwen. Allemaal nogal spannend, dus ik besloot een gratis abonnement te nemen bij VrouwVrouw.

Nog diezelfde dag kreeg ik drie reacties. Het angstzweet brak me bijna letterlijk uit, want ik wilde gewoon eerst eens rustig rondkijken en had dit totaal niet verwacht. Tussen die drie dames zat ook M. Zij kreeg een mailtje over mijn aanmelding op VrouwVrouw, terwijl zij niet eens in mijn zoekprofiel opdook. Hoe dan ook, we mailden en het klikte. We hadden zoveel overeenkomsten. Na een poosje mailen, soms wel drie keer of meer op een dag, gingen we over op de chat. Ook dat hielden we uren achtereen vol, avond aan avond. Toen pakten we de telefoon, spannend, maar leuk. Uiteindelijk na een maandje met elkaar afgesproken. We hebben de hele middag en avond met elkaar doorgebracht en het bleef leuk. Het klikte gewoon. “Helaas” ging ik toen voor een maand naar Afrika, maar het contact bleef, zoveel als mogelijk.

Na Afrika zagen we elkaar steeds vaker, en het was steeds leuk en werd al snel steeds intiemer. Met mijn verjaardag was ze er, en leerde ze mijn moeder kennen. Ik kwam toen ook voor mijn familie uit de kast! Inmiddels is er ruim een jaar voorbij sinds we met elkaar in contact kwamen. Er is een hoop gebeurd, we hebben samen een zware tijd achter de rug (waarin haar moeder overleed), maar het heeft ons samen zó sterk gemaakt.

Inmiddels wonen we samen, een heel nieuwe ervaring, maar we zijn zo gelukkig.
VrouwVrouw, bedankt!

Na een huwelijk van bijna 20 jaar en een scheiding, voelde ik me meer thuis bij vrouwen. Via vrouwvrouw.nl heb ik contact gekregen met verschillende vrouwen. Het waren de eerste voorzichtige stappen in mijn verkenning. Ik geloof niet dat ik lesbisch ben, ik ben niet officieel uit de kast, maar ik heb er wel een heel goede vriendin aan overgehouden. En voor nu is dat genoeg, welke naam onze relatie ook heeft!

Els

Ik heb deze site gebruikt om erachter te komen of ik lesbisch of biseksueel ben. Na 20 jaar was mijn huwelijk dood, de kinderen het huis uit, en had ik het wel heel erg gezellig met mijn vriendinnen. Misschien wel té gezellig. Mijn vriendinnen zijn nog getrouwd, daar wilde ik niet tussen gaan zitten. En ik wilde onze lange vriendschappen niet op het spel zetten. Toch was ik nieuwsgierig. Toen zag ik VrouwVrouw.nl en heb gezocht naar vriendschap met lesbische vrouwen in mijn woonplaats.

Vanaf het begin ben ik helder geweest dat dit voor mij nieuw was en ik niet op zoek was naar een relatie. Ik vind dat je zo eerlijk mogelijk moet zijn in je profiel. Je geeft jezelf een stukje bloot. Het is al spannend genoeg en als de ander dan niet eerlijk is, maak dat het allemaal nog ingewikkelder. Dus dat wilde ik zelf ook niet.

Uiteindelijk heb ik met drie vrouwen contact gehad, en we hebben leuke dingen gedaan. Ik heb op deze manier kennis gemaakt met de lesbische wereld. Vriendinnengroepen, de uitgaansplekken, activiteiten voor lesbiennes. Ik heb een hele goede tijd gehad en heb er één heel goede vriendin aan overgehouden. Of ik nu een relatie hebben? Ja, een heel goede. Met één van de vrouwen heb ik veel plezier, we zijn vaak bij elkaar en gaan soms samen een weekend weg. Misschien noemt een ander dat vriendschap. Of ik bi ben of lesbisch? Ik weet het niet. Ik ben opgehouden te zoeken naar het hokje waarin ik pas en voel me rijk met al deze mooie vrouwen om me heen, waarvan ik allemaal hou, ieder op een unieke manier.

Voordat ik een relatie met mijn man kreeg, had ik jaren een relatie met een vrouw. Nu heb ik een man en twee lieve kindertjes, en kreeg ik toch weer kriebels als ik een mooie vrouw zag. Heb ik de verkeerde keuze gemaakt, waren het de hormonen die aan de bel trokken toen ik 25 was? Dat zijn vragen die steeds bij me opkomen. Zeker als ik de vrouwen op de site bekijk.

Voorzichtig heb ik wat mail-contact. Wel via de site, want ik wil nog even anoniem blijven als het nodig is. Ik wil niet dat ze ineens op de stoep staan en het plaatje van mijn ideale gezinnetje verstoren. Ik worstel met mijn gevoelens en voel steeds meer dat ik het ideale plaatje niet meer vol kan houden. Nog een keer uit de kast komen, dit keer naar mijn man, lijkt me heel erg zwaar. Ook al weet hij dat ik ook van vrouwen hou. Maar ik wil weer voluit leven, mét twee prachtige kinderen er bij. Dus nu nog geen relatie via VrouwVrouw.nl, maar wel meer duidelijkheid in mijn gevoelens. En die gaan zeker richting de vrouw!

Actieve leden

je bepaalt zelf of je hier getoond wordt

regio Amsterdam    mbo

Hallo daar, Kort en bondig: Eerlijk, creatief, geniet van het leven, warm, (droge) humor, muzikaal, ...

regio Breda    vmbo/mavo

Ik ben opzoek naar een lief leuk vriendinnetje hihi misschien ben jij dat wel? xx Heb nog nooit eerder ...

regio Eindhoven    mbo

Ik ben een gezellige, zorgzame, vrolijke en spontane vrouw. Ben graag bezig maar vind het ook fijn om ...

regio Amsterdam    hbo

Hai! Leuk dat je even bij mij komt kijken! Ik hou van gezelligheid, humor en ben jong van geest. Ben ...

regio Tiel    hbo

Hoi, ik ben Keke, Zal ik me even voorstellen? Om te beginnen staat humor voor mij hoog in het vaandel. ...

regio Rotterdam    basisonderwijs

Hoi ik ben nelleke ik ben een leuke vrouw Ik zoek een leuke bi vrouw

regio Apeldoorn    hbo

Ik heb zin en sta open om weer te ontmoeten en geprikkeld te worden! Online is nieuw voor mij maar let's ...

regio Den Haag    wo

Vriendelijk, rustig, liefdevol, stijlvol, werk met hart & hoofd. Hou van musea, theater, architectuur, ...

regio Breda    vwo

Hoi, ik ben Ewa1980, Leuk dat je mijn profiel bekijkt! Ik ben graag op mijn eigen plek. Kan het heerlijk ...

VrouwVrouw

De grootste datingsite voor de lesbische en biseksuele vrouw.

Onze service

We streven ernaar om je te helpen bij iedere stap van je zoektocht. Is er iets niet duidelijk of heb je nog vragen? Neem dan contact op.

© copyright 2022 VrouwVrouw
De grootste datingsite voor de lesbische en biseksuele vrouw.