Vrouwen dating VrouwVrouw.nl

VrouwVrouw.nl is in mei 2009 speciaal opgericht voor de lesbische en biseksuele vrouw. VrouwVrouw.nl is inmiddels uitgegroeid tot een populaire lesbische datingsite van Nederland en België met ruim 40.000 bezoekers per jaar.
Alle profielen echt zijn, er zijn geen nepprofielen. We zijn transparant over onze kosten.

schrijf je Gratis in

Wat is vrouwen dating? Eigenlijk is het niet veel anders dan wanneer een man en vrouw met elkaar daten. Er zijn eigenlijk heel erg veel overeenkomsten. Zo is het ook tijdens een afspraak belangrijk dat je positiviteit uistraalt om een goede indruk achter te laten. En dat je het niet de hele tijd over ex-vriendin hebt, want dat kan natuurlijk een negatieve werking hebben op de ander, je bent immers met haar aan het daten en niet met je ex-vriendin.

Wat wel een groot verschil is en waar je allebei je voordeel mee kunt doen dat is dat jullie samen wel iets gemeen hebben en dat is je geaardheid. En daar kun je natuurlijk uren over praten. Wanneer wist je dat je lesbisch was? Hoe ga je ermee om? Wanneer en hoe ben je ervoor uit gekomen? Dit soort onderwerpen kan natuurlijk een band scheppen tussen jouw en je date. Maar het vinden van een date dat is sowieso de eerste stap en dat kan natuurlijk het beste bij Vrouwvrouw.nl