De 10 voordelen van daten via VrouwVrouw.nl

 • 1

  Alleen echte profielen van lesbische vrouwen
  Het allergrootste voordeel is misschien wel dat hier alleen echte leden zijn die op zoek zijn naar een lesbische relatie of vriendschap. Er zijn geen fake-profielen. Iedereen is op zoek naar een gezellige date. Als je vandaag niet direct een geschikte kandidaat voor een date vindt, dan misschien morgen wel. Dagelijks schrijven nieuwe vrouwen zich in op Vrouw.Vrouw.nl

 • 2

  De vrouw die je aanspreekt is ook op zoek
  Als je een vrouw in het dagelijkse leven tegenkomt bestaat er altijd een kans dat zij niet lesbisch is of dat zij al een partner heeft. Op VrouwVrouw.nl kun je ervan uitgaan dat de vrouw die je aanspreekt net als jij single is en dus beschikbaar.

 • 3

  Meerdere lesbische contacten tegelijk
  Wanneer je contacten gaat leggen op VrouwVrouw.nl hoef je je uiteraard niet te beperken tot één contact. Je kunt vele lesbische contacten tegelijk leggen en op je gemak bekijken wie je wel eens in het echt zou willen ontmoeten.

 • 4

  Aanspreken is zeer eenvoudig
  Wie vindt het niet lastig om op straat zomaar iemand aan te spreken. Op VrouwVrouw.nl word je geacht iemand aan te spreken als je ermee in contact wilt komen. Dus doe je het ook, zonder er verder bij na te denken.

 • 5

  Contacten kunnen snel gelegd worden
  Wanneer het profiel en de foto's van iemand je aanstaan, is contact met diegene leggen alleen maar een kwestie van een bericht sturen, waarbij je jezelf zelfs nog even de tijd kan gunnen om na te denken over de inhoud van een bericht.

 • 6

  Mogelijkheid je sociale vaardigheden te verbeteren
  Veel vrouwen vinden het vaak toch wel lastig te praten met iemand die ze niet kennen over hun lesbische geaardheid. VrouwVrouw.nl is een perfecte plek om met andere lesbienes in contact te komen en het daar over te hebben.

 • 7

  Flexibiliteit
  Je kunt je met VrouwVrouw.nl bezighouden op tijdstippen die jou het beste uitkomen, vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week.

 • 8

  Bepaal je eigen tempo
  Binnen bepaalde grenzen kun je zelf bepalen of en wanneer je iemand zou willen ontmoeten. Op een dergelijke manier zou je meerdere dates in één weekend kunnen hebben, mocht dat zo uitkomen.

 • 9

  Minder eerste date zenuwen
  Een eerste date met iemand is vaak toch wel spannend. Je wilt een goede indruk maken en misschien ben je toch wel een beetje angstig dat een gesprek stil valt. Wanneer je met iemand gaat daten die je via een VrouwVrouw.nl hebt ontmoet, ken je deze persoon al een beetje. Iets dat ervoor kan zorgen dat je net dat beetje meer ontspannen bent tijdens een date.

 • 10

  Geringe kosten
  Voor een traditionele date van een paar uurtjes ben je al snel enkele tientjes kwijt. Want je wilt er toch wat leuks van maken. Geld dat je tevens kwijt bent als een date op niets uitdraaid. Voor datzelfde geld kun je minimaal een hele maand internetdaten.

Zoek jouw perfecte lesbische match!

Ik zoek een vrouw van
tot jaar

Wil je contact met een lesbische vrouw?

Zoek een lesbische date bij jou in de buurt


Noord Holland
Amsterdam
Den Helder
Haarlem