Over VrouwVrouw

VrouwVrouw is in 2009 speciaal opgericht voor de lesbische en biseksuele vrouw. VrouwVrouw is inmiddels uitgegroeid tot de populairste lesbische datingsite van Nederland en België met ruim 40.000 bezoekers per jaar.

schrijf je GRATIS in

Onze filosofie

Eerlijk en transparant zijn onze kernwaarden. VrouwVrouw is er voor alle lesbische of bisekseuele vrouwen die op zoek zijn naar een vriendschap of relatie. We matchen niet automatisch. We geven je de mogelijkheid om zelf op zoek te gaan naar een vrouw die bij jou past. Je kunt dus contact leggen met alle leden. Dit geeft je de vrijheid om zelf te bepalen en te zoeken naar een passende date.
VrouwVrouw bevordert en stimuleert ontmoetingen tussen lesbiennes en bisekseuele vrouwen voor een relatie, vriendschap of date. Het bieden van kwaliteit, gebruiksgemak en betrouwbaarheid voor onze leden staan bij ons voorop!
Wij zijn een actieve datingcommunity voor de lesbische vrouw, hoogopgeleid, laagopgeleid, jong, oud, blank, zwart en alles er tussen in, bij VrouwVrouw is elke lesbiene welkom, want voor iedereen is er een leuke match!

Voor wie?

VrouwVrouw is een actieve datingcommunity voor de lesbische en bisekseuele vrouw. Bij VrouwVrouw is elke vrouw welkom, kort, lang, blond, bruin, maakt niet uit, want voor ieder is er een leuke match! VrouwVrouw is actief in Nederland en in België.

Nog niet uit de kast?
Weet je nog niet zeker of je lesbisch bent of wil je de stap naar een relatie nog niet zetten? Schrijf je in op VrouwVrouw voor een eerste verkenning. Zoek bijvoorbeeld eerst naar vriendschap met een lesbienne. Dan krijg je misschien meer helderheid over je eigen gevoelens. Op de site kun je aangeven of je zoekt naar een relatie of een vriendschap.

Wel uit de kast maar niet direct op zoek naar een relatie?

Bij VrouwVrouw is elke lesbienne welkom, want voor haar is er een leuke match, ook voor een vriendschap of een date!

Veilig en betrouwbaar

Wij doen er alles aan om het voor jou zo prettig mogelijk te laten verlopen. Wij controleren alle nieuwe profielen en we zijn zeven dagen per week bereikbaar voor vragen, suggesties en opmerkingen. VrouwVrouw is de meest veilige en betrouwbare lesbische datingsite van Nederland en België.

Keurmerk Veilig Daten

Sinds december 2013 bestaat het keurmerk Veilig Daten. VrouwVrouw voldoet aan alle inhoudelijke criteria:

  • VrouwVrouw is eerlijk en transparant over de prijzen en abonnementsmodellen.
  • De algemene voorwaarden zijn klantvriendelijk.
  • VrouwVrouw is goed bereikbaar bij klachten of problemen.
  • VrouwVrouw handelt tegen oplichters: alle profielen worden handmatig gecontroleerd. Meldingen van leden over oplichting worden direct in behandeling genomen.
  • Tegen oplichters worden verdere maatregelen genomen. Op verzoek van politie worden alle beschikbare gegevens van een lid overgedragen voor verder onderzoek.

Contact

Je kunt ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken via het contactformulier. Je vraag wordt binnen 24 uur beantwoord.

VrouwVrouw is een handelsnaam en datingsite van ConJoin BV, KVK 24450979, BTW nummer: NL 820310281B01 en gevestigd op Ridderhof 62 te Arnhem