Lesbische vrouwen VrouwVrouw.nl

VrouwVrouw.nl is in mei 2009 speciaal opgericht voor de lesbische en biseksuele vrouw. VrouwVrouw.nl is inmiddels uitgegroeid tot een populaire lesbische datingsite van Nederland en België met ruim 40.000 bezoekers per jaar.
Alle profielen echt zijn, er zijn geen nepprofielen. We zijn transparant over onze kosten.

schrijf je Gratis in

Niet helemaal duidelijk is hoeveel lesbische vrouwen er in Nederland precies zijn. Één ding is wel zeker, de website Vrouwvrouw.nl groeit hard en steeds meer lesbische singles melden zich aan voor het zoeken naar een vrouwen dating. Je kunt dus concluderen dat er in Nederland in ieder geval duizenden vrouwen zijn die op zoek zijn naar een vrouwen date.

Op basis van het aantal aanmeldingen zien we dat de regio Amsterdam het meeste aantal zoekende lesbische vrouwen telt, wat natuurlijk ook niet zo gek is. Amsterdam staat immers ook bekend als gay stad en dat trekt natuurlijk de niet hetero vrouwen aan.
Maar natuurlijk vind je niet alleen in de hoofdstad vrouwen die op zoek zijn naar een datingsite voor vrouwen. Op deze website zijn honderden vrouwen uit alle provincies in Nederland actief op zoek naar een lesbische date. Wanneer je je hebt aangemeld bij deze website kun je uitgebried per provincie en regio zoeken naar jouw perfecte date.

Dus schrijf je nu in bij VrouwVrouw.nl en vind de liefde van je leven.