Lesbische vrouw ontmoeten VrouwVrouw.nl

VrouwVrouw.nl is in mei 2009 speciaal opgericht voor de lesbische en biseksuele vrouw. VrouwVrouw.nl is inmiddels uitgegroeid tot een populaire lesbische datingsite van Nederland en België met ruim 40.000 bezoekers per jaar.
Alle profielen echt zijn, er zijn geen nepprofielen. We zijn transparant over onze kosten.

schrijf je GRATIS in

Voordat je een lesbische vrouw kunt gaan ontmoeten zal je eerst moeten gaan zoeken. En natuurlijk begin je dan met de vraag, waar begin ik met zoeken naar lesbische date?

Mogelijkheden voor het zoeken naar een date

Er zijn natuurlijk genoeg manieren te bedenken. Zo kun je in de "oude media" (krant) een contactadvertentie zetten en hopen dat er iemand reageert. Een andere manier is er zelf op uit gaan. In de grote steden heb je natuurlijk voldoende gay-bars om lesbiennes te ontmoeten. Maar de meest efficiënte manier van deze tijd is natuurlijk internet. Je zoekt naar een goede datingsite maakt een profiel aan en je reageert op andere profielen, als er een leuke tussen zit.

Hoe gedraag ik me tijdens een date?

Een goede vraag is natuurlijk, hoe gedraag ik me tijdens een date? Probeer vooral jezelf te blijven. Wanneer je je als een ander probeert voor te doen zal een ander dat waarschijnlijk gaan merken. Porbeer ook zo positief mogelijk te zijn, zowel over jezelf als over anderen. Maak werk van je uiterlijk, zoals kleding, je haar en doe een lekker geurtje op. Laat de ander uitpraten en laat zien dat je in haar geïnteresseerd bent. Zo zijn er nog veel meer manieren om goed voor de dag te komen tijdens je date.