Leden zoeken

Op zoek naar een lesbische date in Venlo en omstreken?

Op Vrouwvrouw.nl ben je op de juiste plek voor een gezellige date met een leuke vrouw bij jouw uit de buurt. Op deze datingsite voor lesbiennes vind je profielen van vrouwen die net als jij een vrouwelijke date zoeken in de regio Venlo. Ook jij kunt hier een account aanmaken wanneer je een leuk profiel op deze website hebt gezien van iemand die in de buurt van Venlo woont. Wanneer je ingelogd bent kun je een privé bericht sturen om eens gezellig te gaan daten in Venlo. En wie weet zal deze date je leven positief veranderen, dankzij Vrouwvrouw.nl

Wil je in contact komen met andere vrouwen?

Bekijk profielen voor de regio Venlo

 • Lavendel (44) regio Roermond
  Meer over Lavendel

  Hai, mijn naam is Lavendel en voel me jonger dan dat ik werkelijk ben en val nog ruim binnen de houdbaarheidsdatum ;-) Ik ben eerlijk, gevoelig, verzorgd, betrokken en houd van leuke dingen doen: gezellig kletsen, romantisch bankhangen, relaxed film kijken, dagje sauna en om actieve dingen te ondernemen ben ik wel voor te strikken.

 • Mariet (63) regio Roermond
  Meer over Mariet

  Ik ben een natuurmens van62 jaar Houd van wandelingen als ik daarbij een bijzondere vogel spot kan mijn dag niet meer stuk. In de kroeg kom je me niet tegen,op de sportschool ben ik frequent. Positiviteit en humor is belangrijk voor mij.Dit maakt het leven zeer zeker mooier. Ik heb zelf geen kinderen,echter kinderen zijn wel een onderdeel in mijn leefwereld en maak daar tijd voor.Kind met de kinderen zijn. Vrienden zeggen dat ik eigenwijs en direct kan zijn. Als het tussen ons klikt,wil ik graag voor je koken met groenten uit de eigen moestuin.

 • Bonnie74 (43) regio Roermond
  Meer over Bonnie74

  Aloha ,hier met Bonnie .Goed lachse humorvolle .En soms wat eigenwijs en wat ongeduldige beetje stoere vrouw sta ik in het leven. Houd van het onverwachte dingen die het leven brengt .

 • Wanda (37) regio Roermond
  Meer over Wanda

  Ik ben een sociaal, spontaan en een echte levensgenieter. Hou van heerlijke romantische avonden en dansen. Ik ben heel sportief en houd van lange wandelingen.

 • PaxLFS (26) regio Roermond
  Meer over PaxLFS

  Ik word enthousiast van avonturen en nieuwe dingen ontdekken: van wandelingen door mooie gebieden tot culturele uitstapjes en lange reizen. Maar ik kan mezelf ook uren verliezen in een leuke serie, film of muziek. En tijd doorbrengen met leuke mensen / dieren.

 • Viooltje (53) regio Venlo
  Meer over Viooltje

  Ik ben een rustig en best lief persoon. Maar laat liever jou dat beoordelen. Ik ben een stille genieter. Ik hou van fotograferen, reizen, spontaan iets doen, buiten zijn, terrasje pikken. Mensen kijken. Ik kijk meestal de kat uit de boom, maar als de klik er is dan wordt ik opener. Ik denk dat ik iet of wat verlegen ben :-). Ik pak n zakdoekje als ik love is in the air zie. De klik is er soms sneller dan, zelfs ik, verwacht. Diegene die mij beter kennen zien n warme vrouw. Respectvol naar anderen en mensen in hun waarde latend. Ik woon in noord limburg, 5km van de brabantse grens. Vlakbij de A73.

 • corma (54) regio Maastricht
  Meer over corma

  Iemand met weinig zelfvertrouwen, maar wel zeer betrouwbaar. Niet materialistisch, wel praktisch ingesteld. Niet zweverig, wel principieel. Eerlijk, maar soms onredelijk. Relativerend, met af en toe een kort lontje. Enigszins chaotisch met echter het voortdurende voornemen om eens wat georganiseerder te worden.

 • Bea (51) regio Maastricht
  Meer over Bea

  Ik ben een leuke spontane meid en wil van het leven genieten met iemand om me heen..

 • Angel84 (32) regio Venlo
  Meer over Angel84

  Ik ben 32 winters jong. Spontaan, eerlijk en oprecht. Moeder van 2 kinderen uit een lesbische relatie. Naast recreanten volleybal, boks ik. Ik hou van gezelligheid, films kijken, en genieten.

 • Lisamaas (20) regio Maastricht
  Meer over Lisamaas

  Ik wil nog veel reizen, ben ambitieus, houd van gezelligheid en humor, een avondje uit, maar ook een avondje op de bank is heerlijk... Weet nog niet zo goed wat ik wil, hopelijk kom ik daar via deze weg achter :)

Zoek jouw perfecte lesbische match!

Ik zoek een vrouw van
tot jaar

Advertentie

Bekijk meer leden:

Lesbische dates zoeken bij jou in de buurt

Vind een lesbische date bij jou in de buurt.
Na inschrijving kun je zoeken op allerlei kenmerken van vrouwen in jouw buurt en/of regio.