Leden zoeken

Op zoek naar een lesbische date in Rotterdam en omstreken?

Op Vrouwvrouw.nl ben je op de juiste plek voor een gezellige date met een leuke vrouw bij jouw uit de buurt. Op deze datingsite voor lesbiennes vind je profielen van vrouwen die net als jij een vrouwelijke date zoeken in de regio Rotterdam. Ook jij kunt hier een account aanmaken wanneer je een leuk profiel op deze website hebt gezien van iemand die in de buurt van Rotterdam woont. Wanneer je ingelogd bent kun je een privé bericht sturen om eens gezellig te gaan daten in Rotterdam. En wie weet zal deze date je leven positief veranderen, dankzij Vrouwvrouw.nl

Wil je in contact komen met andere vrouwen?

Bekijk profielen voor de regio Rotterdam

 • viola10 (50) Overig
  Meer over viola10

  ben een gevoelige/ zelfstandige vrouw, ben een vrouwelijk type, hou van de kleine dingen in het leven probeer elke dag positief in het leven te staan. houd erg van dieren heb bijna alles wat mijn hart begeert, behalve een vriendin met wie ik dit alles kan delen. en met wie ik kan lachen en huilen, gezellige dingen ondernemen en wie me kan steunen als ik dat nodig heb, vanzelfsprekend is dat andersom ook het geval ben een verzorgend type, maar vindt het ook fijn als er iemand voor mij wil zorgen. ben in eerste instantie opzoek naar vriendschap en mocht er een klik zijn dan sta ik open voor meer. Ik zoek een vrouwelijke vrouw , die open in het leven staat, die eerlijk en oprecht is, haar leven op de rails heeft, en verder kijkt dan haar neus lang is.

 • Ncolle (35) regio Den Haag
  Meer over Ncolle

  Ik ben een ondernemende gezellige meid, die graag de wereld ziet. Ik ben open, eerlijk en direct.

 • CD79 (37) regio Dordrecht
  Meer over CD79

  Leuk dat je hier even een kijkje komt nemen. Ik ben een gezellige, eerlijke, spontane, sociale, zelfstandige vrouw die soms ook lekker eigenwijs kan zijn. Ik vind het gezellig om op pad gaan, maar ook heerlijk om een avondje te bankhangen. Ik ben een positief, openhartig persoon, die weet wat ze wil en geniet van het leven.

 • JaneB (55) regio Rotterdam
  Meer over JaneB

  Ik ben spontaan, zorgzaam, gezellig en sportief. Ik hou van reizen, lekker eten en leuke dingen doen. Ik werk in de zorg en wandel graag met mijn hondje.

 • Liliana (22) regio Rotterdam
  Meer over Liliana

  Ben 20 jaar, heb een prinsje. Wij zijn samen gelukkig, we houden van gezeligheid. Als je geintereseeed bent laat een bericht achter en wie weet spreken we een x af.

 • Sally82 (35) regio Rotterdam
  Meer over Sally82

  Ik ben Sally ben spontaan gezellig hou van humor en ben zorgzaam kan soms dominant zijn

 • An60 (62) regio Gouda
  Meer over An60

  Lastig! wat ik van mij zelf vind kan een ander wel niet zo vinden. Dus stel je vraag maar.

 • darling (54) regio Gouda
  Meer over darling

  Een christelijke (refo) vrouw .Ik voel me eenzaam door mn geaardheid. Heb een baan van van een aantal uren per week.

 • Esther51 (52) regio Den Haag
  Meer over Esther51

  Ik ben een vriendelijke, rustige en gevoelige vrouw, positief ingesteld. Hou van de natuur, wandelen en fietsen. Ben graag buiten. Geniet van kleine dingen en hou van contact met mensen. Leven in het nu. Het kriebelt van binnen om een leuke vrouw te ontmoeten voor langdurige relatie. Spreekt dit je aan dan vind ik het leuk wat van je te horen, wie weet is er een klik.

 • Ilovechocolate (19) regio Dordrecht
  Meer over Ilovechocolate

  Uhmm.. Ik ben een rustige jonge dame. Die van gezellschap houd. Ik hou ervan om kleine dingen te doen. Naar de stad , shoppen, bios , uiteten , een dagje naar de spa ect. Ik ben voel me al een tijdje aangetrokken tot vrouwen maar ik kan mezelf geen ' lesbi of bi ' noemen omdat ik daar nog hellemaal geen ervaring mee heb. Dus sta ik open om te experimenteren.

Zoek jouw perfecte lesbische match!

Ik zoek een vrouw van
tot jaar

Advertentie

Bekijk meer leden:

Lesbische dates zoeken bij jou in de buurt

Vind een lesbische date bij jou in de buurt.
Na inschrijving kun je zoeken op allerlei kenmerken van vrouwen in jouw buurt en/of regio.