Leden zoeken

Op zoek naar een lesbische date in Roermond en omstreken?

Op Vrouwvrouw.nl ben je op de juiste plek voor een gezellige date met een leuke vrouw bij jouw uit de buurt. Op deze datingsite voor lesbiennes vind je profielen van vrouwen die net als jij een vrouwelijke date zoeken in de regio Roermond. Ook jij kunt hier een account aanmaken wanneer je een leuk profiel op deze website hebt gezien van iemand die in de buurt van Roermond woont. Wanneer je ingelogd bent kun je een privé bericht sturen om eens gezellig te gaan daten in Roermond. En wie weet zal deze date je leven positief veranderen, dankzij Vrouwvrouw.nl

Wil je in contact komen met andere vrouwen?

Bekijk profielen voor de regio Roermond

 • Sonia1965 (51) regio Maastricht
  Meer over Sonia1965

  Eigenlijk ben ik een ongelofelijke muts. Ik hou van humor, eerlijkheid, oprechtheid en trouw. Samen leuke dingen doen kan van samen in bad gaan, tot vakantie naar Canada. Ik hou van dieren en heb dan ook 4 katten. Films kijken, lezen, muziek luisteren, computeren, beetje klussen en knuffelen met de katten en mijn geliefde zijn toch wel het ultieme genot. Ik ben van indiaanse afkomst en die cultuur boeit mij enorm. Een goed gesprek plannen maken vind ik ook leuk. Tja meer is er op dit moment niet te vertellen volgens mij. Ik kan jaloets zijn, ongeduldig, impulsief en waardeer de kleine dingen. Maar vragen zijn zeker welkom

 • Verena (36) regio Maastricht
  Meer over Verena

  Ik ben 36, woon in Zuid Limburg samen met mijn hondje, ik sport graag, werk full time.. Heb je vragen, stel ze gerust:)

 • marij (53) regio Maastricht
  Meer over marij

  Ik ben Marij, fysiotherapeute, met eigen praktijk. Enkele positieve kanten: betrokken, attent, humorvol. Wandelen met mijn trouwe viervoeter en kameraad maakt mij blij. Net als iedereen heb ik ook enkele negatieve kanten: ik werk veel, wat ongeduldig. Ben ik je opgevallen? laat het me dan weten.

 • Mathilde (63) regio Venlo
  Meer over Mathilde

  Een vrouwelijke, sportieve vrouw met een brede interesse. Ben graag bezig met het creëren en geniet daar enorm van.

 • Izzy (51) regio Maastricht
  Meer over Izzy

  Zacht en sterk, stoer en kwetsbaar, onafhankelijk en aanhankelijk, buitenmens, nuchter, leergierig, zorgzaam, betrouwbaar, ondernemend, reislustig, positief ingesteld, met karakter en brains.....Gek op mijn vrienden en mijn hond

 • corma (54) regio Maastricht
  Meer over corma

  Iemand met weinig zelfvertrouwen, maar wel zeer betrouwbaar. Niet materialistisch, wel praktisch ingesteld. Niet zweverig, wel principieel. Eerlijk, maar soms onredelijk. Relativerend, met af en toe een kort lontje. Enigszins chaotisch met echter het voortdurende voornemen om eens wat georganiseerder te worden.

 • Lavendel (44) regio Roermond
  Meer over Lavendel

  Hai, mijn naam is Lavendel en voel me jonger dan dat ik werkelijk ben en val nog ruim binnen de houdbaarheidsdatum ;-) Ik ben eerlijk, gevoelig, verzorgd, betrokken en houd van leuke dingen doen: gezellig kletsen, romantisch bankhangen, relaxed film kijken, dagje sauna en om actieve dingen te ondernemen ben ik wel voor te strikken.

 • Blub (33) regio Maastricht
  Meer over Blub

  Zeurende, domme, humorloze vrouw zoekt dito vrouw om samen te klagen :D! /refrase! humorvolle, op zichzelf staande vrouw zoekt dito vrouw om het gezellig mee te hebben.Ben jij ook niet iemand die alles van te voren tot in detail uitgestippeld wil hebben, maar waar het vooral draait om een leuke tijd , gezelligheid en elkaar leren kennen draait , reageer dan snel en wie weet zitten we al snel samen aan een drankje onder een goed gesprek of met de voetjes van de vloer!

 • Ellys (64) regio Maastricht
  Meer over Ellys

  Twee jaar alleen, dat is meer dan genoeg! Ik wil weer lachen samen, huilen samen, wandelen samen, eten samen, vrijen samen, dansen samen .... Ik wil weer delen en er ZIJN voor een lieve vriendin. Mijn uistraling is rustig en over het algemeen evenwichtig, maar ik vind het heerlijk om af en toe er ook eens helemaal uit te springen, gekke dingen te doen. Een beetje stoer, maar ook gevoelig en soms onzeker. Zoek intimiteit, vertrouwen en rust, maar ook plezier, avontuur en spanning.

 • Bea (50) regio Maastricht
  Meer over Bea

  Ik ben een leuke spontane meid en wil van het leven genieten met iemand om me heen..

Zoek jouw perfecte lesbische match!

Ik zoek een vrouw van
tot jaar

Advertentie

Bekijk meer leden:

Lesbische dates zoeken bij jou in de buurt

Vind een lesbische date bij jou in de buurt.
Na inschrijving kun je zoeken op allerlei kenmerken van vrouwen in jouw buurt en/of regio.