Leden zoeken

Op zoek naar een lesbische date in Nijmegen en omstreken?

Op Vrouwvrouw.nl ben je op de juiste plek voor een gezellige date met een leuke vrouw bij jouw uit de buurt. Op deze datingsite voor lesbiennes vind je profielen van vrouwen die net als jij een vrouwelijke date zoeken in de regio Nijmegen. Ook jij kunt hier een account aanmaken wanneer je een leuk profiel op deze website hebt gezien van iemand die in de buurt van Nijmegen woont. Wanneer je ingelogd bent kun je een privé bericht sturen om eens gezellig te gaan daten in Nijmegen. En wie weet zal deze date je leven positief veranderen, dankzij Vrouwvrouw.nl

Wil je in contact komen met andere vrouwen?

Bekijk profielen voor de regio Nijmegen

 • Maud80 (37) regio Nijmegen
  Meer over Maud80

  Ik ben een mama van 37 jaar, een goed verzorgde vrouwelijke vrouw. Ik hou van spontane acties en vooral veel humor! Heerlijk gek doen af en toe. Maar ook van een goed, soms diepgaand gesprek, heerlijk relaxen of gezellig borrelen. Kortom genieten van het leven. Ik vind het belangrijk dat je altijd jezelf kunt zijn en bent!

 • Blond71 (46) regio Nijmegen
  Meer over Blond71

  Ik ben een opgewekt en positief ingesteld persoon. Vindt eerlijkheid en humor erg belangrijk. Vindt het erg leuk om er op uit te gaan en leuke dingen te doen maar een avondje op de bank vindt ik ook heerlijk.

 • Knuffel90 (26) regio Nijmegen
  Meer over Knuffel90

  Ik ben gezellig maar kan ook een serieus gesprek voeren. Ik beb niet zo goed in iets vertellen over mezelf dus als je iets wil weten mag je het altijd vragen

 • TaRicha (40) regio Arnhem
  Meer over TaRicha

  Ik ben een heel avontuurlijk meid. Hou van uitgaan, met vriendinnen uit eten/drankje doen. Vind heel veel in het leven leuk en geniet ook van de kleinste dingen. Ik hou van veel soorten muziek, maar vooral van, reggae, R&B, Latin.

 • Harriette (26) regio Apeldoorn
  Meer over Harriette

  Ik ben een eerlijk, open en georganisseerd persoon. In voor een goed gesprek, een gezellig avondje terrassen, de kroeg in, netflixen of een leuk spelletje. Vind persoonlijke ontwikkeling, vrienden en ontspanning belangrijk. Ben tevreden met mijn leven, maar mis alleen nog die leuke vrouw. Natuurlijk valt er nog veel meer over mij te vertellen, dus meer weten? Stuur een berichtje.

 • Brunette85 (31) regio Nijmegen
  Meer over Brunette85

  Leuke spontane getrouwde dame van 31 en een dochter van 2. Laatste jaren heb ik interesse in vrouwen...

 • Sunflower (49) regio Nijmegen
  Meer over Sunflower

  Naast de genoemde eigenschappen hecht ik waarde aan ontwikkeling, zowel samen als individueel. Daarvoor is een bepaalde ruimte nodig. Eerlijkheid en trouw staan bij mij hoog in het vaandel, naast een spirituele .Ik ben altijd in ont-wikkeling, reis regelmatig, heb een brede interesse. Deze eigenschappen waardeer ik ook in jou. Belangrijk is te vermelden dat ik werkzaam ben in de complementaire gezondheidszorg dus een bepaalde openheid daarvoor is noodzakelijk om mij en mijn drives te kunnen begrijpen. In een relatie hecht ik waarde aan trouw, monogamie, onvoorwaardelijkheid. Ik vind het heel fijn als je ook werkzaam bent in de 'alternatieve' of sociale sector, omdat ik uit ervaring weet dat deze dames het beste passen. Ook vrouwelijkheid, niet bevooroordeeld zijn, innerlijke beschaving en verfijndheid stel ik zeer op prijs.

 • Shirleyde V (27) regio Nijmegen
  Meer over Shirleyde V

  Vrijgezellig, gay en serieus op zoek naar mijn droomvrouw -- Dus niet genteresseerd in mannen, stelletjes, trio's, oid...

 • Monique09 (47) regio Arnhem
  Meer over Monique09

  Hoi, ik ben Monique, 47 jaar, gescheiden en heb twee kinderen. Ik heb me net hier aangemeld. Binnenkort vertel ik hier wat meer.

 • AstridK (37) regio Nijmegen
  Meer over AstridK

  Ga er graag op uit (wandelen, uiteten, borrelen, op stap), kan ook genieten van avondje Netflix. Ik ben een mensenmens en heb soms ook behoefte aan me-time. Van karakter ben ik nieuwsgierig, open, invoelend, actief, hou van humor/ gezelligheid en op z'n tijd een goed gesprek. Hobby's/ interesses: Spinning | Borrelen | Wandelen | Skin | Motorrijden | Bord- en gezelschapsspellen | Natuur | Friends & Family | Persoonlijke ontwikkeling Leuk dat je m'n profiel bekijkt, stuur gerust een berichtje.

Zoek jouw perfecte lesbische match!

Ik zoek een vrouw van
tot jaar

Advertentie

Bekijk meer leden:

Lesbische dates zoeken bij jou in de buurt

Vind een lesbische date bij jou in de buurt.
Na inschrijving kun je zoeken op allerlei kenmerken van vrouwen in jouw buurt en/of regio.