Leden zoeken

Op zoek naar een lesbische date in Lelystad en omstreken?

Op Vrouwvrouw.nl ben je op de juiste plek voor een gezellige date met een leuke vrouw bij jouw uit de buurt. Op deze datingsite voor lesbiennes vind je profielen van vrouwen die net als jij een vrouwelijke date zoeken in de regio Lelystad. Ook jij kunt hier een account aanmaken wanneer je een leuk profiel op deze website hebt gezien van iemand die in de buurt van Lelystad woont. Wanneer je ingelogd bent kun je een privé bericht sturen om eens gezellig te gaan daten in Lelystad. En wie weet zal deze date je leven positief veranderen, dankzij Vrouwvrouw.nl

Wil je in contact komen met andere vrouwen?

Bekijk profielen voor de regio Lelystad

 • motie (53) regio Almere
  Meer over motie

  Ik ben gevoelig en emotioneel, ik denk tevens slim, direct en oplossingsgericht te zijn. Ik houd van mn honden en dieren in het algemeen, ben zeer genteresseerd in psychologie en sport graag. Ook in de natuur verblijven maakt mij erg vrolijk. De geluiden van stromend water, de ritselende bomen, de geur van de herfst en nat gras, het geluid van vechtende vogels. Mn werk is tegelijk erg belangrijk en inspirerend voor me maar genoeg vrije tijd vind ik misschien nog wel belangrijker

 • gamol99 (30) regio Almere
  Meer over gamol99

  I’’m single, a self professed geek and always friendly I’’m Career oriented Honesty,someone who has goals in life, being charming, are traits I look for in my friends and partners.

 • CeeDee (49) regio Almere
  Meer over CeeDee

  Vrolijk gezellig spontaan stout en meer (vraag maar!) ... openminded een drankje en een leuk gesprek, aanvoelen of er een klik in zit voor vriendschap en meer, een terrasje gezellig winkelen en mss een hapje eten, en uiteindelijk waarvoor ik hier ben ingeschreven ... jij dus !!! ojaaa ( lief verzorgd tastbaar uitstraling goed voorkomen) ... dat is wie ik ben ! PS. heb nog/wel thuiswonende kleine kids en een lieve partner, die mij de vrije ruimte geeft om mijn vrouwelijke gevoelens te mogen delen met jou ... (zo fijn gevoel geeft dat)

 • Rada (64) regio Lelystad
  Meer over Rada

  Ik ben een zachtaardige, vrouwelijke vrouw. Ik geniet van mijn werk en het ondernemerschap en vind inspiratie en rust in de natuur en buiten zijn. Avontuurlijke reizen vind ik geweldig. Maar ook gezellig thuis samen koken vind ik heerlijk. Sportief zijn doe ik het liefst buiten in de natuur - wandelen met mijn hond, paardrijden, af en toe schaatsen. Ik leef vegetarisch, doe graag yoga en mediteer regelmatig, Spiritualiteit is altijd onderdeel van mijn leven. Ik heb twee fijne zoons die studeren.

 • Bornwithit (55) regio Lelystad
  Meer over Bornwithit

  Een vrouw met veel facetten en schakeringen, de meesten zeer aanvaardbaar (voor mezelf) de anderen werk ik aan. Nuchter en pragmatisch aan de ene kant, een creatieve, romantische, spirituele droomster/schrijfster/schilderes aan de andere kant van het spectrum...Wars van verstikkende conventies maar met graagte in vrijwillige verbintenis met anderen, zeker met die ene, speciale vrouw.

 • ChantalR (24) regio Almere
  Meer over ChantalR

  Ik hou van reizen, ondernemen graag dingen, motorrijden is een passie en ben een betrouwbaar, eerlijk en een loyaal persoon. Oh ja feestjes en festivals zijn zeker mijn ding.

 • Borrelnoot (43) regio Lelystad
  Meer over Borrelnoot

  Ik ben....teveel van alles en nog wat om even in dit vakje te omschrijven. De meest opvallende kenmerken zullen echter zeker wel mijn "easy come, easy go" karakter zijn, mijn immens brede interesse in eigenlijk alles, mijn never give up attitude, mijn vermogen om mega passievol voor iets of iemand te gaan, mijn periodieke prettig gestoorde momentjes en ik denk dat mijn soms ietwat naïeve (bijna komisch gewoon) houding, dit opsom-riedeltje mooi zal afsluiten. Aan jou nu te bepalen of ik iets over mezelf over het hoofd heb gezien ;-).

 • Zilverlente (39) regio Almere
  Meer over Zilverlente

  Eerst even kijken, rustig, nadenkend, creatief, improviserend, ambitieus, kinderlijk, tolerant, esthetiek, mindful, inlevend, achteroverleunend, vredelievend, doorzetter.

 • Muis67 (50) regio Almere
  Meer over Muis67

  Een rustige gescheiden vrouw met inwonende dochter die nog geen vriendin heeft gehad maar hier wel heel nieuwsgierig naar is.

 • Ilse1962 (55) regio Almere
  Meer over Ilse1962

  Ik ben Ilse, bijna 53 jaar oud en sta midden in het leven. Heb een heerlijke zoon van16 jaar oud, een echte puber die ik af en toe in bedwang moet houden. Inmiddels weet ik hoe het leven in elkaar steekt, de pieken en dalen die ik heb meegemaakt hebben mij gevormd tot wie ik ben. Echt op zoek ben ik niet, maar het zou mij wel heel erg leuk en gezellig lijken een gelijkgestemde vrouw te ontmoeten, met wie ik in de eerste instantie gewoon gezellig kan afspreken. Als wij voor elkaar bestemd zijn, dan komt de rest vanzelf.... Heb ook huisdieren ,twee hondjes waar ik druk mee ben Ik ben spontaan, hoop ook dat jij dat bent Eerlijkheid staat bij mij hoog in het vaandel!!!!!!

Zoek jouw perfecte lesbische match!

Ik zoek een vrouw van
tot jaar

Advertentie

Bekijk meer leden:

Lesbische dates zoeken bij jou in de buurt

Vind een lesbische date bij jou in de buurt.
Na inschrijving kun je zoeken op allerlei kenmerken van vrouwen in jouw buurt en/of regio.