Leden zoeken

Op zoek naar een lesbische date in Leeuwarden en omstreken?

Op Vrouwvrouw.nl ben je op de juiste plek voor een gezellige date met een leuke vrouw bij jouw uit de buurt. Op deze datingsite voor lesbiennes vind je profielen van vrouwen die net als jij een vrouwelijke date zoeken in de regio Leeuwarden. Ook jij kunt hier een account aanmaken wanneer je een leuk profiel op deze website hebt gezien van iemand die in de buurt van Leeuwarden woont. Wanneer je ingelogd bent kun je een privé bericht sturen om eens gezellig te gaan daten in Leeuwarden. En wie weet zal deze date je leven positief veranderen, dankzij Vrouwvrouw.nl

Wil je in contact komen met andere vrouwen?

Bekijk profielen voor de regio Leeuwarden

 • Pat (52) regio Drachten
  Meer over Pat

  Ik ben een vrouw van 50 die graag sport,leest en van natuur houdt.Ik ben net vanuit de randstad verhuisd naar het noorden om meer met de hond van het buitenleven te genieten. Ik hou van lachen,leuke dingen doen en sta open voor leuke spontane acties.Verder vind ik het leuk vaak op vakantie te gaan om te klimmen,wandelen en leuke oude steden te bezoeken.

 • wandelaar (51) regio Drachten
  Meer over wandelaar

  Wandelaar heb ik mezelf hier genoemd, dus dat is alvast duidelijk… Hou van lekker buiten zijn in de natuur, werken in mn tuin, genieten van mijn honden, kamperen ben ik ook gek op, 's winters schaatsen, zomers bootje varen, maar ook van gezellig wat eten/drinken met vriendinnen, 's avonds op de bank tv kijken/boek lezen, en allerlei andere dingen, heb een brede interesse. Lang alleengaand wat ik prima vond maar de laatste tijd voel ik weer de behoefte aan een relatie, maar een mooie vriendschap zou ook fijn zijn. Ook in dat opzicht kan er wel weer eens iets veranderen in mijn leven. Ik ben iemand die aandacht heeft voor een ander, goede luisteraar, maar kan ook wel goedbedoeld oplossingsgericht zijn (wat dan net niet de bedoeling is…), gevoel voor humor (af en toe beetje bizar..), hou van goede gesprekken over wezenlijke dingen maar ook over niks-bijzonders-maar-toch-leuk.. Verder ben ik best wel gevoelig, serieus, zorgzaam, soms energiek, soms wat minder.., behoefte aan rust en ruimte voor mezelf, maar ook behoefte aan dingen delen en gezellig samen iets doen of gewoon bij elkaar zijn.

 • AliceE (42) regio Heerenveen
  Meer over AliceE

  Ik ben getrouwd met een hele lieve man. Ik heb veel passie en wil dat graag met een andere passievolle vrouw delen. Mijn man moedigt mij aan om mijn bi-gevoelens niet te verstoppen. Openheid staat hoog in het vaandel.

 • Fenna (32) regio Leeuwarden
  Meer over Fenna

  Ik ben en vrouw met en missie en ik hoop dat ik dat hier kan voldaan ben en leuke vlotte Damme die graag contacten met vrouwen zou willen hebben

 • Laran (41) regio Leeuwarden
  Meer over Laran

  Respect, trouw en eerlijkheid staan bij mij voorop. Niet alleen voor elkaar, maar ook voor de aarde en alles wat daar op leeft. Ik ben zacht en rustig van karakter en weet meestal een goede balans tussen ratio en gevoel te vinden. Houd van stilte, maar kan daarentegen soms ook niet uitgepraat raken over een onderwerp dat me boeit.

 • Elisabeth37 (37) regio Heerenveen
  Meer over Elisabeth37

  Ik ben een sociale, zelfstandige vrouw met humor, doorzetter, soms op wielen. Ik houd van watersport (zeilen) en naar het theater gaan, spelletjes doen. Ook schilder ik graag. Op dit moment vooral opzoek naar vriendschap, wie weet waar dat toe leidt ... Als een relatie, dan lat. :-) Een reactie op mijn berichtje vind ik netjes. :-)

 • Patt (52) regio Heerenveen
  Meer over Patt

  Moeilijk moeilijk.Nou poging maar:Gek op spontane acties maar lekker rustig en af en toe niks hoeven vind ik net zo belangrijk. Vind het leuk om mijn wereld te verbreden door nieuwe dingen te leren kennen en doen.Vind niet snel iets niet leuk en als het niet leuk is probeer er een leuke schwung aan te geven. Hou van sport,natuur,dieren maar ook in de stad kan ik echt genieten van alle mogelijkheden die dat weer biedt. Zou het leuk vinden om met iemand speciaal leuke dingen of "lay back" te delen maar hoeft niet speciaal een relatie te zijn maar het gevoel dat je voor iemand de kers op de taart bent of diegene mijn kers is..ja dat vind ik belangrijk.Net dat beetje xtra wat je leven verrijkt zonder dat het armoe is wanneer die persoon nog niet in beeld is maar wie weet...

 • annebak (52) regio Drachten
  Meer over annebak

  Hoi, ik ben een lesbische vrouw van 52 jaar en heb een dochter van 12 jaar. In eerste instantie ben ik op zoek naar vriendschap, een maatje om leuke dingen mee te doen. Eerst iemand beter leren kennen en daar een vriendschap aan over houden en als het goed klikt, wie weet wat er dan nog meer in zit. Woon sinds kort in Wolvega en ken daar nog niet veel mensen, leek mij op deze manier leuk om anderen te leren kennen, sta niet negatief tegenover een relatie, maar ach eerst maar eens kijken of het klikt. Ik hou van thuis zijn, maar ook van af en toe weg gaan, terrasje pakken, wandelen in het bos, hapje drankje, gezellig kletsen over van alles en nog wat. Samen lachen, huilen, gek doen, serieus zijn enz. Ik ben een eerlijk persoon, lief, zorgzaam en trouw.

 • mielis (36) regio Leeuwarden
  Meer over mielis

  Spontaan eerlijk behulpzaam soms beetje gek doen. In voor een avondje bank hangen. In voor een goed gesprek. Lekker van de natuur genieten. Of heerlijk uiteten.

 • Diana1971 (46) regio Heerenveen
  Meer over Diana1971

  Lieve, stoere, gezellige, eerlijke en spontane vrouw. Ben een dierenliefhebber die van het buitenleven houd. Hou van wandelen, lezen, muziek, fotografie, natuur, een avondje stappen maar ook een avondje gezellig op de bank met een hapje en een drankje.

Zoek jouw perfecte lesbische match!

Ik zoek een vrouw van
tot jaar

Advertentie

Bekijk meer leden:

Lesbische dates zoeken bij jou in de buurt

Vind een lesbische date bij jou in de buurt.
Na inschrijving kun je zoeken op allerlei kenmerken van vrouwen in jouw buurt en/of regio.