Leden zoeken

Op zoek naar een lesbische date in Goes en omstreken?

Op Vrouwvrouw.nl ben je op de juiste plek voor een gezellige date met een leuke vrouw bij jouw uit de buurt. Op deze datingsite voor lesbiennes vind je profielen van vrouwen die net als jij een vrouwelijke date zoeken in de regio Goes. Ook jij kunt hier een account aanmaken wanneer je een leuk profiel op deze website hebt gezien van iemand die in de buurt van Goes woont. Wanneer je ingelogd bent kun je een privé bericht sturen om eens gezellig te gaan daten in Goes. En wie weet zal deze date je leven positief veranderen, dankzij Vrouwvrouw.nl

Wil je in contact komen met andere vrouwen?

Bekijk profielen voor de regio Goes

 • Lucinda84 (33) regio Goes
  Meer over Lucinda84

  Ik ben een ondernemend buitenmens. Ik werk hard voor wat ik wil bereiken en daarin staat mijn passie voor paarden en kinderen en daarmee mijn bedrijf centraal. Ik houd van gezelligheid om me heen en ben altijd wel in voor een beetje humor maar ik ben ook zeker serieus, zeker wat relaties betreft. Ik houd van reizen en dan vooral als de paarden mee kunnen, maar ik kan ook erg genieten van gewoon bij mijn paarden in de wei 'die aan het water ligt' rondhangen. Ik ben ook wel in voor een feestje of iets anders gezelligs maar een knus avondje op de bank of met zn 2en wat eten zeg ik ook zeker geen nee tegen.

 • Lloyal28 (28) regio Terneuzen
  Meer over Lloyal28

  Lieve zorgzaame vrouw houd van koken muziek films serieus. Wandelen. Met mij kan je veel lol hebben. Ben een betrouwbaar persoon die. Niet houd van problemen.

 • Profielnaam78 (39) regio Terneuzen
  Meer over Profielnaam78

  Ik ben wie ik ben hou van woorden maar woorden in dit kadertje lopen verloren de 15 woorden vinden ooit wel de weg.

 • Mikki (18) regio Terneuzen
  Meer over Mikki

  Leuke, spontane, gekke meid die er klaar voor is iemand te ontmoeten om.de wereld mee te ontdekken. Ik hou van eerlijkheid en openheid. Ik zit aan niemand vastgeplakt.

 • Nieroo (34) regio Terneuzen
  Meer over Nieroo

  Ik ben een gelukkig getrouwde vrouwelijke stoere dame van 34. Ook al maken mijn kindjes en mn man me heel gelukkig toch mis ik de aandacht en sensualiteit van een vrouw enorm.

 • desij (25) regio Goes
  Meer over desij

  Ik weet ondertussen wat ik wil met mijn leven en in het leven. Dit is alleen nieuw voor mij..

 • KlaudiaNiewazna (30) regio Goes
  Meer over KlaudiaNiewazna

  Hoi allemaal! Ik heet Klaudia ben 30 jaar oud en ik woon in Goes. Ik hou van avontuur en heb grote temperament ;)

 • Xjulia (18) regio Goes
  Meer over Xjulia

  Ik ben een gezellige en sociale meid. Ik hou van gezelligheid en ga ook graag uit of naar de stad. Overdag doe ik ook graag leuke dingen. Ik hou ook wel van een avondje netflix.

 • mberg (58) regio Terneuzen
  Meer over mberg

  Ik ben een vrouw van 58 jaar. Ik heb het momenteel prima naar m'n zin. Ik ben recent verhuisd naar de regio Amersfoort, waar ik eerder heb gewoond. Ik ben de laatste jaren een paar keer verhuisd waardoor mijn contacten wat verspreid zijn. Ik vind daten geen hobby maar wie weet ga ik het leuk vinden. Ik werk veelal in de hulpverlening. Ik hou van paardrijden, al doe ik dat nu niet. Ik ben spiritueel ingesteld. Ik ben onafhankelijk en heb al enige jaren geen relatie meer gehad, ik vind het leuk om weer iemand te ontmoeten om een wandeling mee te maken, fietstochtje of een goed gesprek mee te hebben,

 • Kimetje (27) regio Terneuzen
  Meer over Kimetje

  Ik ben een leuke creatieve meid. Ik hou van theater, kostuums (ontwerpen en zelf maken en dragen als het even kan!), wandelen, natuur en avontuur. Het liefst ga ik gezellig wandelen met daarna een picknickje, lekker uit eten, gezellig op de bank zitten en knuffelen. Ik heb twee schatjes van katjes (Kili en Fili). Verder moet je maar ontdekken.

Zoek jouw perfecte lesbische match!

Ik zoek een vrouw van
tot jaar

Advertentie

Bekijk meer leden:

Lesbische dates zoeken bij jou in de buurt

Vind een lesbische date bij jou in de buurt.
Na inschrijving kun je zoeken op allerlei kenmerken van vrouwen in jouw buurt en/of regio.