Leden zoeken

Op zoek naar een lesbische date in Emmeloord en omstreken?

Op Vrouwvrouw.nl ben je op de juiste plek voor een gezellige date met een leuke vrouw bij jouw uit de buurt. Op deze datingsite voor lesbiennes vind je profielen van vrouwen die net als jij een vrouwelijke date zoeken in de regio Emmeloord. Ook jij kunt hier een account aanmaken wanneer je een leuk profiel op deze website hebt gezien van iemand die in de buurt van Emmeloord woont. Wanneer je ingelogd bent kun je een privé bericht sturen om eens gezellig te gaan daten in Emmeloord. En wie weet zal deze date je leven positief veranderen, dankzij Vrouwvrouw.nl

Wil je in contact komen met andere vrouwen?

Bekijk profielen voor de regio Emmeloord

 • Ceeb (43) regio Lelystad
  Meer over Ceeb

  Ik ben gewoon ik.....lief, leuk, stoer, tikkie eigenwijs, onderzoekend en nieuwsgierig, open voor nieuwe dingen. Nieuwe mensen leren kennen die positiviteit met zich meebrengen. Vriendschap met wellicht een tikkie meer wanneer de klik er is. (Mijn motto....je valt niet op een bepaald geslacht, maar op een persoonlijkheid.)

 • Berrie (59) regio Almere
  Meer over Berrie

  Vrouwelijke vrouw die plezier in het leven en haar werk heeft. Met beide benen op de grond, zelfstandig en best gelukkig.

 • anneloes (62) regio Almere
  Meer over anneloes

  Ben een zachtaardige ,optimistische ,warme vrouw. Spiritualiteit is een onderdeel van mijn leven, maar ben niet zweverig. Een stier als sterrenbeeld, die zijn niet zo zweverig, ha ha. Ik voel veel binding met de natuur en ben een groot dierenliefhebster. Paarden raken mijn hart en heb dan ook mijn hele leven gereden ,het was mijn passie, hobby ,sport en werk. In de Achterhoek gewoond,(opgegroeid in Amsterdam). Genoot van de rust,ruimte, de zandweggetjes en de koeien in de wei.Ben er nog vaak te vinden. Sauna soms hardlopen, dagje Amsterdam, met mijn hond op stap, modder laarzen ,dan weer vrouwelijke kleren,gevoelsmens, natuurmens fijne gesprekken met diepgang en in zachte verbinding.

 • Borrelnoot (43) regio Lelystad
  Meer over Borrelnoot

  Ik ben....teveel van alles en nog wat om even in dit vakje te omschrijven. De meest opvallende kenmerken zullen echter zeker wel mijn "easy come, easy go" karakter zijn, mijn immens brede interesse in eigenlijk alles, mijn never give up attitude, mijn vermogen om mega passievol voor iets of iemand te gaan, mijn periodieke prettig gestoorde momentjes en ik denk dat mijn soms ietwat naïeve (bijna komisch gewoon) houding, dit opsom-riedeltje mooi zal afsluiten. Aan jou nu te bepalen of ik iets over mezelf over het hoofd heb gezien ;-).

 • Diaan1986 (31) regio Almere
  Meer over Diaan1986

  Ik ben Diana en woon samen met mijn 2 katten in een leuk appartement in Almere. Ik ben een rustige vrouw, die eerlijk en betrouwbaar is. In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen oa uit eten, naar het strand/hei, touren met de scooter. Weekendje weg naar een leuke stad doe ik ook graag.

 • tekst (30) regio Almere
  Meer over tekst

  hoi, Leuk dat je langskomt! Het lijkt mij ontzettend leuk om ergens een kop koffie te gaan drinken en elkaar te leren kennen. ik ben: vrolijk, optimistisch, genteresseerd, nieuwsgierig, altijd lerend, chaotisch, liefdevol, soms heel druk, soms heel rustig, open en af en toe impulsief. Ik hou van slechte woordgrappen en humor.

 • Zilverlente (39) regio Almere
  Meer over Zilverlente

  Eerst even kijken, rustig, nadenkend, creatief, improviserend, ambitieus, kinderlijk, tolerant, esthetiek, mindful, inlevend, achteroverleunend, vredelievend, doorzetter.

 • Bornwithit (54) regio Lelystad
  Meer over Bornwithit

  Een vrouw met veel facetten en schakeringen, de meesten zeer aanvaardbaar (voor mezelf) de anderen werk ik aan. Nuchter en pragmatisch aan de ene kant, een creatieve, romantische, spirituele droomster/schrijfster/schilderes aan de andere kant van het spectrum...Wars van verstikkende conventies maar in graagte in vrijwillige verbintenis met anderen, zeker met die ene, speciale vrouw.

 • Muis67 (49) regio Almere
  Meer over Muis67

  Een rustige gescheiden vrouw met inwonende dochter die nog geen vriendin heeft gehad maar hier wel heel nieuwsgierig naar is.

 • Ilse1962 (54) regio Almere
  Meer over Ilse1962

  Ik ben Ilse, bijna 53 jaar oud en sta midden in het leven. Heb een heerlijke zoon van16 jaar oud, een echte puber die ik af en toe in bedwang moet houden. Inmiddels weet ik hoe het leven in elkaar steekt, de pieken en dalen die ik heb meegemaakt hebben mij gevormd tot wie ik ben. Echt op zoek ben ik niet, maar het zou mij wel heel erg leuk en gezellig lijken een gelijkgestemde vrouw te ontmoeten, met wie ik in de eerste instantie gewoon gezellig kan afspreken. Als wij voor elkaar bestemd zijn, dan komt de rest vanzelf.... Heb ook huisdieren ,twee hondjes waar ik druk mee ben Ik ben spontaan, hoop ook dat jij dat bent Eerlijkheid staat bij mij hoog in het vaandel!!!!!!

Zoek jouw perfecte lesbische match!

Ik zoek een vrouw van
tot jaar

Advertentie

Bekijk meer leden:

Lesbische dates zoeken bij jou in de buurt

Vind een lesbische date bij jou in de buurt.
Na inschrijving kun je zoeken op allerlei kenmerken van vrouwen in jouw buurt en/of regio.