Leden zoeken

Op zoek naar een lesbische date in Drachten en omstreken?

Op Vrouwvrouw.nl ben je op de juiste plek voor een gezellige date met een leuke vrouw bij jouw uit de buurt. Op deze datingsite voor lesbiennes vind je profielen van vrouwen die net als jij een vrouwelijke date zoeken in de regio Drachten. Ook jij kunt hier een account aanmaken wanneer je een leuk profiel op deze website hebt gezien van iemand die in de buurt van Drachten woont. Wanneer je ingelogd bent kun je een privé bericht sturen om eens gezellig te gaan daten in Drachten. En wie weet zal deze date je leven positief veranderen, dankzij Vrouwvrouw.nl

Wil je in contact komen met andere vrouwen?

Bekijk profielen voor de regio Drachten

 • Elsa1984 (33) regio Leeuwarden
  Meer over Elsa1984

  Ik ben een spontane, sportieve, slanke, grappige vrouw van 33 en op zoek naar leuk contact.. Ik heb een vriend en twee kindjes. En ik zou graag eea willen ontdekken met een vrouw.

 • Kaatje75 (41) regio Drachten
  Meer over Kaatje75

  Moeilijk, hier wat steekwoorden, Gezellig, vrolijk( ook wel es een mindere dag natuurlijk), humor, gek af en toe, natuur, actief, verzorgd (ietsje stoer misschien), flapuit(soms iets te direkt), bezige bij, eerlijk, geen stapper, vind het heerlijk om thuis te zijn, maar een leuk avondje met vrienden of gezellig kroegje sla ik niet af. Ga er graag op uit naar een van de Waddeneilanden, slenteren over het strand, genieten op een terrasje met een hapje en drankje. Spreekt dit je aan, doe een berichtje

 • Bounty (33) regio Leeuwarden
  Meer over Bounty

  Ik heb een druk leven met een fijn gezin. Ik ben spontaan, maak het een ander graag naar de zin en hou van gezelligheid.

 • Elisabeth37 (37) regio Heerenveen
  Meer over Elisabeth37

  Ik ben een sociale, zelfstandige vrouw met humor, doorzetter, soms op wielen. Ik houd van watersport (zeilen) en naar het theater gaan, spelletjes doen. Ook schilder ik graag. Op dit moment vooral opzoek naar vriendschap, wie weet waar dat toe leidt ... Als een relatie, dan lat. :-) Een reactie op mijn berichtje vind ik netjes. :-)

 • Diana1971 (46) regio Heerenveen
  Meer over Diana1971

  Lieve, stoere, gezellige, eerlijke en spontane vrouw. Ben een dierenliefhebber die van het buitenleven houd. Hou van wandelen, lezen, muziek, fotografie, natuur, een avondje stappen maar ook een avondje gezellig op de bank met een hapje en een drankje.

 • Am81 (36) regio Heerenveen
  Meer over Am81

  Spontaan, humor, lief, zorgzaam, open & eerlijk, soms direct, maar wel tactvol en een avontuurlijke baan. Woon in het noorden, maar werk in het midden van het land. Wat drinken met vrienden, lekker eten, bioscoop, voetbal, concerten en festival zijn dingen die ik leuk vind om te doen. Maar kan ook genieten van een avondje thuis op de bank voor een film of serie met een wijntje erbij.

 • Marrit (46) regio Drachten
  Meer over Marrit

  Humor, spontaan, vrolijk, positief, open, eerlijk, recht door zee, open-minded, gevoelig, genieten van kleine dingen, natuur- en dierenliefhebber, lief/teder, extravert, respectvol, mannelijke vrouw, avontuurlijk, assertief, zelfstandig, hou van gezelligheid, sport, beetje prettig gestoord :o) Hou van lekker gek doen.

 • thea1234 (29) regio Drachten
  Meer over thea1234

  ik ben een spontane , sportieve , eerlijke , humoristische , meid die na het mislukken van meerdere relaties met mannen het eens wil uitproberen met een vrouw

 • dotterblom (53) regio Leeuwarden
  Meer over dotterblom

  Ben een humorvolle positief ingestelde vrouw. Vriendelijk en empathisch. Erg geïnteresseerd in mensen en spiritualiteit. Houd erg van de natuur, lezen, rust, muziek, computeren en wandelen

 • Ank (53) regio Leeuwarden
  Meer over Ank

  Ik ben een opgewekte, positief ingestelde vrouw. Ik zou het leuk vinden om de vrouw te leren kennen met wie ik mijn leven kan delen. Ik ben niet zozeer op zoek naar iemand met wie ik kan samenwonen maar wel iemand die er voor je is om de gewone maar ook de minder leuke dingen mee te kunnen delen. Ik vind het belangrijk dat je elkaar de ruimte geeft om ook je eigen ding te doen maar waarin je elkaar wel trouw bent.

Zoek jouw perfecte lesbische match!

Ik zoek een vrouw van
tot jaar

Advertentie

Bekijk meer leden:

Lesbische dates zoeken bij jou in de buurt

Vind een lesbische date bij jou in de buurt.
Na inschrijving kun je zoeken op allerlei kenmerken van vrouwen in jouw buurt en/of regio.