Leden zoeken

Op zoek naar een lesbische date in Deventer en omstreken?

Op Vrouwvrouw.nl ben je op de juiste plek voor een gezellige date met een leuke vrouw bij jouw uit de buurt. Op deze datingsite voor lesbiennes vind je profielen van vrouwen die net als jij een vrouwelijke date zoeken in de regio Deventer. Ook jij kunt hier een account aanmaken wanneer je een leuk profiel op deze website hebt gezien van iemand die in de buurt van Deventer woont. Wanneer je ingelogd bent kun je een privé bericht sturen om eens gezellig te gaan daten in Deventer. En wie weet zal deze date je leven positief veranderen, dankzij Vrouwvrouw.nl

Wil je in contact komen met andere vrouwen?

Bekijk profielen voor de regio Deventer

 • Bilikemoon (46) regio Enschede
  Meer over Bilikemoon

  Ik ben Moon uit Enschede, En ja, al die cliche woorden gelden ook voor mij: Spontaan, gezellig....lief....haha! En kan soms heerlijk eigenwijs zijn zoals zovelen. Ik woon samen met mijn vriend en staat geheel achter mijn beslissingen. Ik zou het leuk vinden iemand te vinden waarmee ik leuke dingen mee kan doen en wie weet wat daar uit voortkomt. WIl je meer over mij weten vragen staat vrij dus kom maar op dames !!!

 • Jolly (50) regio Enschede
  Meer over Jolly

  IK BEN: lief, open, zorgzaam, sociaal IK HOU VAN: actief (wandelen), passief (bank hangen), strand, natuur, koken, lachen, en nog veel meer IK VIND: mijn 3 dochters, mijn familie , mijn vrienden, persoonlijke ontwikkeling , goed in balans zijn, BELANGRIJK

 • Lesther (54) regio Enschede
  Meer over Lesther

  Ik ben vrouw met een zacht karakter hou van mens en dier en geniet van de dag er ontbreekt alleen de liefde nog

 • Ilze (47) regio Enschede
  Meer over Ilze

  Nieuwsgierig, grappig, zorgzaam, lief, respectvol, kids, honden, netflix, snorkelen, lekker eten en de rest is aan jou om uit te zoeken!

 • grey54 (54) regio Enschede
  Meer over grey54

  Ben een Aziatische vrouw met humor spontaan en eerlijkheid belangrijk vind. Ben soms eigenwijs ( hihihi) Hou van de natuur maar ook een lekker terrasje

 • Brenda (53) regio Zwolle
  Meer over Brenda

  Hallo, Ik ben Brenda, ben 51 jaar. Het leven is voor mij een grote zoektocht, en dan vooral naar mezelf. Ook een zoektocht naar mijn geaardheid speelt momenteel een grote rol. Ik heb nog nooit echt een lesbische relatie gehad, maar ik merk dat ik me steeds meer aangetrokken voel tot vrouwen. Vandaar dat ik wat rond kijk op deze site. Ik ben iemand die eerlijkheid belangrijk vind. Ik hou ook van mijn vrijheid. Ik hou van het buitenleven, wandelen in de natuur, bos of strand. Ook ga ik graag een mooie stad en musea bezoeken. Verder ben ik graag creatief bezig.

 • Plus2 (49) regio Deventer
  Meer over Plus2

  Ontmoeten, ontdekken en verlangzamen. En zoals er op een tegeltje geschreven staat.. Ik heb alles wel op orde maar niet in de goede volgorde.

 • Mirjam011 (40) regio Zwolle
  Meer over Mirjam011

  Een sportieve vrouw van 40 jaar die zich heeft voorgenomen de komende jaren invulling te geven aan haar bucketlist. Naast sportief ben ik ook een echt buitenmens. Het bos en strand zijn voor mij fijne locaties om te ontspannen. Het is helemaal top om na een wandeling gezellig wat te eten en te drinken. Helaas doe ik dat te weinig want alleen is dat toch minder leuk. Ik heb onlangs besloten meer van de wereld te willen zien. Er is zoveel moois waar ik nog van wil genieten. Een aantal plaatsen in ScandinaviŽ staan nog op mijn verlanglijstje en AustraliŽ, maar ook Nederland biedt zoveel moois. Jammer genoeg heb ik vanwege mijn werk geen tijd voor een hond. In de toekomst wil ik graag een hulphond of assistentiehond opleiden om mee te gaan samenwerken. Uiteindelijk hoop ik dat hiermee al mijn wensen ten aanzien van werk en privť zullen samenkomen.

 • Cuerda (31) regio Zwolle
  Meer over Cuerda

  Ik ben iemand die niks kan doen zonder passie. Maar alsnog als ik mezelf kort moet beschrijven zou ik dat alleen met het woord 'zoekend' kunnen doen. Ik heb nooit genoegen aan iets en moet me altijd weten door te ontwikkelen..

 • jeslin38 (56) regio Enschede
  Meer over jeslin38

  Ben een rustige spontane vrouw die op z n tijd een goed boek leest (romantisch, triller) heb een leuke baan waar ik de energie in kwijt kan,

Zoek jouw perfecte lesbische match!

Ik zoek een vrouw van
tot jaar

Advertentie

Bekijk meer leden:

Lesbische dates zoeken bij jou in de buurt

Vind een lesbische date bij jou in de buurt.
Na inschrijving kun je zoeken op allerlei kenmerken van vrouwen in jouw buurt en/of regio.