Leden zoeken

Op zoek naar een lesbische date in Den Helder en omstreken?

Op Vrouwvrouw.nl ben je op de juiste plek voor een gezellige date met een leuke vrouw bij jouw uit de buurt. Op deze datingsite voor lesbiennes vind je profielen van vrouwen die net als jij een vrouwelijke date zoeken in de regio Den Helder. Ook jij kunt hier een account aanmaken wanneer je een leuk profiel op deze website hebt gezien van iemand die in de buurt van Den Helder woont. Wanneer je ingelogd bent kun je een privé bericht sturen om eens gezellig te gaan daten in Den Helder. En wie weet zal deze date je leven positief veranderen, dankzij Vrouwvrouw.nl

Wil je in contact komen met andere vrouwen?

Bekijk profielen voor de regio Den Helder

 • pieternel (57) regio Amsterdam
  Meer over pieternel

  sportief actief lach n traan levenslust levenservaring pubers onderwijs 4 poten en staartje fiets buiten ijs strand gezelligheid boompje opzetten kamperen koken tafelen respect eerlijk en rechtstreeks.

 • Batair (36) regio Amsterdam
  online
  Meer over Batair

  Mijn steekwoorden: eerlijk, humor, stoer, gezellig, sociaal, trouw, zorgzaam, romantisch, gevoelig, handig, nuchter... Ik hou van gezelligheid, goede gesprekken, samen lekker koken, samen film kijken, samen klussen, ook kan ik genieten van uit eten en op een terras zitten.

 • Minna64 (53) regio Amsterdam
  Meer over Minna64

  Leukerd, groot hart. Druk, vaak met veel dingen tegelijk, werk, en de dingen om me heen. Soms weer rustig met niets. Niet op zoek naar een relatie. Ik ben wel op zoek naar leuke, nieuwe, intense vriendschappen. Ik ben een buitenmens woon in de achtertuin van Amsterdam waar ik lang heb gewoond. De stad op fiets afstand, wat weer fijn is voor werk en uitgaan. De groene ruimte om me heen bevalt me goed. Ben veel aan de wandel , op de fiets, of varend door Waterland, kamperen en houtvuurtjes stoken. Ik kook graag (veg), ga naar de kroeg, concerten, theater, film. enz.... Hart op de tong, ha ha klinkt nogal drastisch, maar ik laat makkelijk weten wat ik ergens van vindt. Kortom veelzijdig, wil dit graag delen met anderen.... jou

 • marfleur (61) regio Amsterdam
  Meer over marfleur

  Woorden die bij mij passen zijn; warm, open, spontaan, positief, sociaal, natuur, de zee, lol, plezier, zorgzaam, creatief, nuance, diepgang en maatschappelijk geinteresseerd. Ik ga graag naar musea, de bioscoop, het theater en uit eten. Op de bank met een boek....of een serie ook heel fijn. Ik kan erg genieten van (kortere) wandelingen of fietstochten in de natuur. Hoop iemand te vinden voor een duurzame relatie, welke als het goed is aan beider levens iets positiefs toevoegt. In eerste instantie een LAT. Er voor elkaar zijn en ook eigen dingen kunnen blijven doen.

 • Caroliene (52) regio Amsterdam
  Meer over Caroliene

  Ik ben een optimist met een gezonde dosis humor en realisme. Ik hou van kunst&cultuur en ben graag buiten en dol op lekker koken & boek lezen.

 • SolCastroD (29) regio Amsterdam
  Meer over SolCastroD

  Hi! Ik ben Mexicaanse, Ik heb 30 jaar oud, in oktober 2017 in Amsterdam zal ik leven voor een jaar. Ik zal maandag het werk tot en met vrijdag en de studie van de Nederlandse taal op zaterdag. Op zoek naar vrienden om te chatten op zondag. Google heeft me geholpen te vertalen :)

 • angel35 (35) regio Haarlem
  Meer over angel35

  Ik ben een eerlijke, spontane, vrolijke vrouw met humor en zoek iemand die het ook leuk vind om leuke en gezellige dingen te doen. Dat kan van alles zijn...Gezellig uiteten en vooral sushi ben ik gek op...ergens wat gaan drinken, wandelen, paardrijden, bioscoop..maar sta voor andere dingen ook zeker open...en als de klik er is komt de rest vanzelf..lijkt het je gezellig, laat het weten!

 • Axiram (43) regio Haarlem
  Meer over Axiram

  Ik kom uit de buurt van Leiden.Als je mij kent dan weet je dat ik gevoelig, lief, rustig, spontaan en gek met kinderen ben. Ik ben heel creatief en doe daarin vanalles. Sport is niet echt voor mij verzonnen :-), ik ben gek op wandelen en fietsen maar dat is vooral om van de natuur te genieten. Ik hou van lekker eten en uit eten gaan maar ben geen "stap"type. Ik luister graag muziek en geniet vooral van kleine dingen. Soms spaar ik frustraties op en laat de emmer overlopen, dat is geen goede eigenschap ben druk bezig met de cursus "nee" zeggen ;-), als ik ergens voor ga, dan ga ik ook helemaal voor ik ben in eerste instantie kat uit de boom kijker en misschien zelfs wat vlak. Ik hou van eerlijk en oprecht en vind communicatie in een relatie erg belangrijk.

 • Wine2B (38) regio Amsterdam
  Meer over Wine2B

  Vrolijk en goed luisterende stuiterbal die graag lacht maar ook van goede gesprekken houdt. Koken, inspiraties en wijn houden mij bezig. Altijd in voor nieuw avontuur!

 • Colwes (67) regio Amsterdam
  Meer over Colwes

  Ik ben een zelfstandige biseksuele vrouw die graag leest en waarschijnlijk blijft roken. Ik hou ervan om met de juiste personen diepzinnige gesprekken te voeren. Hou wel van een glaasje wijn en kan genieten van kleine dingen. Ben dol op honden en katten. Ben geen keukenprinses maar kan wel lekker "kopen" volgens mijn stiefkinderen. Hou me niet al te veel bezig met gezond eten e.d. Ik ben gezegend met vele langjarige vriendschappen maar ben me onlangs gaan realiseren dat een vriendschap met misschien op termijn meer intimiteit het leven wel nog leuker kan maken. Ik heb een probleem, ik kan niet ver lopen, dit wordt gedeeltelijk opgevangen door mijn fantastisch stoere bromscooter waarmee ik ook ga kamperen en Amsterdam onveilig maak.

Zoek jouw perfecte lesbische match!

Ik zoek een vrouw van
tot jaar

Advertentie

Bekijk meer leden:

Lesbische dates zoeken bij jou in de buurt

Vind een lesbische date bij jou in de buurt.
Na inschrijving kun je zoeken op allerlei kenmerken van vrouwen in jouw buurt en/of regio.