Leden zoeken

Op zoek naar een lesbische date in Assen en omstreken?

Op Vrouwvrouw.nl ben je op de juiste plek voor een gezellige date met een leuke vrouw bij jouw uit de buurt. Op deze datingsite voor lesbiennes vind je profielen van vrouwen die net als jij een vrouwelijke date zoeken in de regio Assen. Ook jij kunt hier een account aanmaken wanneer je een leuk profiel op deze website hebt gezien van iemand die in de buurt van Assen woont. Wanneer je ingelogd bent kun je een privé bericht sturen om eens gezellig te gaan daten in Assen. En wie weet zal deze date je leven positief veranderen, dankzij Vrouwvrouw.nl

Wil je in contact komen met andere vrouwen?

Bekijk profielen voor de regio Assen

 • Rose70 (47) regio Assen
  Meer over Rose70

  Hoi, ik ben een positief ingestelde vrouw. Houd van serieuze gesprekken maar ook van humor. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, en houd van dieren. Dit is voor mij een levenszoektocht, heb nog niet eerder een relatie met een vrouw gehad en vind het best wel spannend.

 • Lykke (44) regio Assen
  Meer over Lykke

  Mijzelf omschrijf ik als een gevoelige vrouw die met beide benen op de grond staat. Ik hou erg van gezelligheid en ben graag bezig. Op creatief vlak, aanrommelen in huis, kletsen met een vriendin, rommelmarkten afstruinen, dansen,.... Ook pak ik mijn rust door de natuur op te zoeken of lekker op de bank te hangen. Betrouwbaar en empathisch zijn twee persoonskenmerken van mijzelf...

 • Petra10 (58) regio Hoogeveen
  Meer over Petra10

  Ik ben een spontane, zorgzame, ontdekkende vrouw . Ik hou van wandelen, de natuur, reizen, lezen, kortom ik ben een buitenmens. Maar lekker huiselijk vind ik ook heerlijk.

 • Es90 (27) regio Assen
  Meer over Es90

  Ik ben een sportieve dame. Mijn hobby's zijn volleybal en tennis. Ook mag ik graag reizen. Soms aan het begin wat verlegen maar dat komt wel los. Nog nooit een date gehad met een vrouw maar weet bijna wel zeker dat ik lesbisch ben.

 • Nikita20 (25) regio Hoogeveen
  Meer over Nikita20

  Jonge vrouw met geen ervaring op dit gebied, maar wel nieuwsgierig. Ik ben gezellig en hou van humor

 • els (24) regio Assen
  Meer over els

  Dit is een testprofiel van VrouwVrouw.nl om de werking van de site te kunnen controleren. Je hoeft dus niet op dit profiel te reageren!

  Ik ben een heel zorgzame jonge dame, met veel respect voor iemands gevoelens en ik kan veel liefde geven aan iemand. Ik ben heel gezellig ik hou van lachen en van een beetje gek doen.

 • Aniet (55) regio Emmen
  Meer over Aniet

  Ik ben over het algemeen een vrij rustige vrouw, positief ingesteld, vrolijk en vriendelijk. Ik heb een vrij drukke maar heel leuke full-time baan, daarom hou ik het in het weekend vaak lekker rustig, maar ik hou ook veel van weekendjes weg, uitstapjes, wandelen, fietsen, reizen, lekker uit eten of naar de film of theater,kortom.... zoveel mogelijk genieten!!

 • Nadinep (21) regio Assen
  Meer over Nadinep

  Ik ben dus Nadind ik ben 16 jaar oud. Ik hou van sport. Wielrennen staat dan ook voorop

 • Schaapje123 (35) regio Assen
  Meer over Schaapje123

  Ik ben een eerlijke, betrouwbare, sportieve vrouw En moeder van 2 lieve kindjes. Ik houd van de natuur, van het leven en van een goed gesprek met de lieve mensen om me heen. Ik ben hulpverlener in een hele diverse doelgroep, maar dat vak inspireert me, en daagt me elke dag weer uit om het mooie en unieke in een mens te zien en vinden.

 • Sharondh (18) regio Hoogeveen
  Meer over Sharondh

  Ik ben een spontane meid heel grappig vind ik zelf Hou van chillen en netflix. Geen abbo dus kan niet berichten :(

Zoek jouw perfecte lesbische match!

Ik zoek een vrouw van
tot jaar

Advertentie

Bekijk meer leden:

Lesbische dates zoeken bij jou in de buurt

Vind een lesbische date bij jou in de buurt.
Na inschrijving kun je zoeken op allerlei kenmerken van vrouwen in jouw buurt en/of regio.