Onze laatste inschrijvingen

Alle profielen bij VrouwVrouw.nl zijn echt en worden vooraf gecontroleerd.
Als je je inschrijft kun je aangeven of jouw profiel of foto hier getoond mag worden.

 • 19-september-2017
 • Jootje1960 (57) regio Rotterdam
  online

  Ik ben een spontane vrouw eerlijkheid staat hoog in mijn vandel Ik heb geen ervaring in een relatie met vrouwen wel altijd het gevoel gehad en me aangetrokken gevoeld tot vrouwen. Ik hoop op eerst een vriendschap en wie weet wat er uit voor komt het belangrijkste vind ik me fijn voelen bij diegene.

 • Plus2 (49) regio Deventer

  Ontmoeten, ontdekken en verlangzamen. En zoals er op een tegeltje geschreven staat.. Ik heb alles wel op orde maar niet in de goede volgorde.

 • Mirjam011 (40) regio Zwolle

  Een sportieve vrouw van 40 jaar die zich heeft voorgenomen de komende jaren invulling te geven aan haar bucketlist. Naast sportief ben ik ook een echt buitenmens. Het bos en strand zijn voor mij fijne locaties om te ontspannen. Het is helemaal top om na een wandeling gezellig wat te eten en te drinken. Helaas doe ik dat te weinig want alleen is dat toch minder leuk. Ik heb onlangs besloten meer van de wereld te willen zien. Er is zoveel moois waar ik nog van wil genieten. Een aantal plaatsen in ScandinaviŽ staan nog op mijn verlanglijstje en AustraliŽ, maar ook Nederland biedt zoveel moois. Jammer genoeg heb ik vanwege mijn werk geen tijd voor een hond. In de toekomst wil ik graag een hulphond of assistentiehond opleiden om mee te gaan samenwerken. Uiteindelijk hoop ik dat hiermee al mijn wensen ten aanzien van werk en privť zullen samenkomen.

 • Sophie28 (28) 
  online

  ik ben 28 jaar en heel nieuwsgierig naar andere vrouwen. Altijd al geweten maar nooit iets mee gedaan..

 • 18-september-2017
 • Cilla12 (34) regio Amsterdam
  Meer over Cilla12

  Leuke, zorgzame, vrij directe, spontane vrouw zoekt leuke vrouw/vriendin. Ik hou van bakken en koken, strandwandelingen maken, lezen, zeilen, theater, bioscoopje. Gezellig wat drinken of een hapje eten. Zo af en toe naar een concert of festivalletje. Ik ben moeder van een dochter van 8 jaar en werk als verzorgende met dementerende ouderen. Ben over 3 maanden klaar met mijn verpleegkundige opleiding. Zin om een keer te kletsen laat dan een berichtje achter.

 • Pekkie (39) regio Utrecht
  online

  Hoi hoi;) Mijn vrienden beschrijven me als een levendige, sociale, gezellige vrouw die meestal veel en veel jonger geschat word dan mn werkelijke leeftijd. Wss door mijn uiterlijk en in t doen en laten. Ik hou van casual stuff like gezelligheid, hapje, drankje, dansje en humor. Mijn grootste hobby is mijn passie voor reizen, wie gaat er met me mee op ontdekkingreis? Verder ben ik ruim denkend, betrouwbaar, eerlijk, soms te, sportief, spontaan en een uitdaging ga ik niet snel uit de weg. Ik doe aan snowboarden en aan motorrijden. Hou van allerlei soorten muziek van salsa tot aan carnaval.

Bekijk meer leden:

Lesbische dates zoeken bij jou in de buurt

Vind een lesbische date bij jou in de buurt.
Na inschrijving kun je zoeken op allerlei kenmerken van vrouwen in jouw buurt en/of regio.