Etiquette voor VrouwVrouw.nl

Daten via VrouwVrouw.nl is veilig en vertrouwd. Dat willen we graag zo houden.
Lees hieronder onze etiquette.

schrijf je GRATIS in

Respect voor de ander

Het zoeken naar een partner is een intieme activiteit waarin ook de gevoelens van anderen een grote rol spelen. Wij verwachten daarom dat ieder lid op respectvolle wijze met deze gevoelens omgaat. Leden die zich kwetsend uitlaten of grof taalgebruik bezigen, zullen daar op worden aangesproken en in het uiterste geval worden geroyeerd.

Op tijd reageren

Het is fijn als je zelf snel een reactie krijgt op jouw verzoek om contact met een ander. Logisch dat een ander dat ook fijn vindt. Wacht daarom niet te lang met een reactie, ook als deze negatief is.

Stoppen met een contact

Voordat je echt succes hebt, zul je zeer waarschijnlijk al een aantal contacten met anderen gelegd hebben die minder succesvol zijn. Neem in dat geval even de moeite die contacten te stoppen door jouw besluit in een bericht toe te lichten. Dat wordt door iedereen op prijs gesteld.

Beperk het aantal contacten

Het is zeer verleidelijk om op diverse contactverzoeken positief te reageren en ook zelf contactverzoeken te doen. In de praktijk is gebleken dat het behoorlijk intensief en tijdrovend is om je contacten goed te onderhouden. Wees daarom terughoudend in het aantal contacten dat je tegelijk hebt lopen. Geef desnoods onder jouw instellingen aan dat je even geen contactverzoeken wilt ontvangen.

Wees jezelf

Het is gemakkelijker in een vroeg stadium met een contact te stoppen, dan later als er wellicht al sprake is van een relatie. Voorkom misverstanden en gekwetste gevoelens door eerlijk te zijn in je contact met de ander. Wees jezelf!